0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Κεντρική Μακεδονία είναι πλήρης! Υπάρχουν κενά στην Χαλκιδική, Πέλλα, Κιλκίς. Αλλά πολλοί πλεονάζοντες Πιερία και Ημαθία. Με πρώην και νυν αιρετούς που μίλησα της Πιερίας τα κενά πολύ πιθανόν να καλυφθούν με υποχρεωτικές αποσπάσεις μονίμων από νομό σε νομό. Το δήλωσε άλλωστε και ο Λοβέρδος.
Μιλούν για 80 κενά φιλολογων και οι αποσπασμένοι είναι 66, κάτι μπορεί να γίνει
Για τη φίλη μου τη Τζόρτζια, χωρίς να τη γνωρίζω, για τους μαθηματικούς υπάρχουν τουλάχιστον 5 ολόκληρα κενά μαθηματικών στην Ημαθία. Μίλησα τώρα με την ξαδέρφη μου που είναι εκεί μόνιμη. Τώρα, αν τα καλύψουν με εσωτερικές αποσπάσεις, είναι άλλο θέμα..
Δεν καταλαβαίνω. Τι σχέση έχουν τα κενά με τους αποσπασμένους. Αυτό που πρέπει να δεις είναι σε κάθε περιφέρεια πόσα είναι τα κενά και πόσα τα πλεονάσματα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό τα κενά σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τον πίνακα του Κορδή, είναι 351 και τα πλεονάσματα, αν και τεχνητά με τις β' αναθέσεις, 111. Αν τους 111 που πλεονάζουν τους μετακινήσουν στα αντίστοιχα 351 κενά, τι μας μένει; 240 Πόσοι κλήθηκαν αναπληρωτές στην πρώτη φάση; 198!! Η επόμενη φάση;; 40;;;;
Θα μετακινηθούν φιλόλογοι από Πιερία στην Πέλλα και τη Χαλκιδική?Μου φαίνεται τραβηγμένο....δεν πιστεύω να γίνει.Οι αιρετοί θα τους υποστηρίξουν ή θα πάρουν αναθέσεις και διοικητικά...Χλωμό το βλέπω.
τα κενα ειναι πολλα συναδελφοι...μην βασιζεστε στα κενα που εδωσε ο Κορδης...εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε...τα πυσδε δεν εχουν συνεδριασει ολα...καποιοι μαζευουν ακομα κενα...δειτε αυτον τον πινακα....κενα μετα την α φαση αναπληρωτων....https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-Qs6E1Lu5kF4TKAN2kx9xwXQEof-6bCgg6zpoigAtXc/edit?pli=1#gid=711994864
Μα όταν το ηράκλειο μόνο έχει 30 κενά πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό που λες;[/quoteΛες για τα 30 κενά στο Ηράκλειο. Αν διαβάσεις τον νόμο εμάς τους μονίμους μπορούν να μας πάνε όπου θέλουνε, για να καλύψουμε κενά... Θέλω επίσης, να πω για το σχολείο, όπου παρουσιάζομαι προσωρινά μέχρι να μου βρουν θέση, ο διευθυντής, αν και φιλόλογος, ήθελε να δώσει τέσσερις ώρες Ιστορίας στον θεολόγο να συμπληρώσει ωράριο, αλλά οι συνάδελφοι αντιστάθηκαν σθεναρά. Αντίθετα, στο γυμνάσιο απέναντι 10 ώρες Ιστορίας δόθηκαν στους ξενόγλωσσους και θεολόγους..