*

Αποστολέας Θέμα: Προσφυγή εναντίον των προνομίων Ειδικών Κατηγοριών  (Αναγνώστηκε 26484 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Μην ξεχνάμε και αυτούς που "πήδηξε" 8) Εκκαθαρισμένο πίνακα ξέρει κανείς να κάνει??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος KonSam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Let's teach!!!!
    • Προφίλ
Για όσους πήδηξε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) το σύστημα, θα εξαρτηθεί από το τί κενά και πού θα δοθούν... Αν τα κενά παίξουν πάλι μακριά, αυτοί θα παραμείνουν εκτός, γιατί πιστέψτε με, οι περισσότεροι θα είναι για αθήνα και θεσ/νική (αυτοί με το κουτάκι εννοώ). ΆΡΑ αν συνεχίσει με επαρχία, αυτοί θα παραμείνουν εκτός (αν όχι όλοι, οι περισσότεροι). Ειδικά αν η φάση γίνει τέλος της άλλης εβδομάδας που ακούγεται, τότε θα είναι πάλι για επαρχίες....
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι αναπληρώτρια!

Αποσυνδεδεμένος Minoan

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Α, και όσον αφορά στους τρίτεκνους (καθώς είμαι κ εγώ καμμένη) θεωρώ ότι υπάρχει ήδη δεδικασμένο από το ΣτΕ με το σκηνικό με τις πανελλήνιες, οπότε σκέφτομαι να ρωτήσω κάποιον δικηγόρο αν θα είχαμε ένα πάτημα από αυτό (ότι δηλαδή καταστρατηγείται η αρχή της ισότητας κτλ κτλ κτλ). Τί λέτε εσείς????

Να το κανεις!!Κι εγώ μαζί σου σε ό,τι χρειαστεί.Αρκεί ο δικηγόρος να είναι σχετικός και να γνωρίζει

Αποσυνδεδεμένος may16

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
eva7 το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό. Δεν είμαι υπέρ τρίτεκνων, πολύτεκνων και απολυμένων ιδιωτικών σχολείων. Θεωρώ ότι το σύστημα προσλήψεων αναπληρωτών έτσι όπως έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια αδικεί τους πολλούς υπέρ των λίγων.

Τελοσπάντων... επειδή το θέμα μας είναι η β΄ φάση, ας ελπίσουμε σε μεγάλο (σχετικό είναι αυτό) αριθμό και γρήγορα γιατί δεν αντέχεται η ανεργία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Pm-B

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Όσοι πιστεύουμε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην πριμοδότηση 3/4 τεκνων, τώρα είναι η ώρα. Πολύ περισσότερο αν γίνει ασεπ ή και όχι. Ισότιμη μεταχείριση στους πάντες. Ας βοηθήσει και ο πασαφ να μπει τέλος σε μια στρέβλωση που ξεκίνησε από τους πολιτικούς. Ασεπ χωρίς μαξιλαράκια, διορισμοί χωρίς 20%.

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Είμαι τρίτεκνη, με μεταπτυχιακό στο φιλολογικό, για το οποίο έδωσα εξετάσεις, δις επιτυχούσα ασεπ και μάλιστα τη μία φορά δεν διορίστηκα για 0,25 μόρια, δηλαδή 40 άτομα. Και τα παιδιά που έκανα δεν μου χαρίστηκαν, πάλεψα και κουράστηκα πολύ, αλλά μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά, τα έκανα συνειδητά (αυτή είναι και μία διαφορά μου από το κουνέλι). Γι' αυτό λοιπόν μην ισοπεδώνετε τα πάντα (αναφέρομαι στα σχόλια των maria i asximi, ρεγγίνα φιλίππου και eva07). Όταν γράψετε κι εσείς τόσο στον ασεπ ελάτε να τα πούμε. Για ένα έχετε δίκιο: πολλοί τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και αυτοί από ιδιωτικά δεν έχουν ασεπ και δεν ξέρουν καν τι είναι, τον απαξιώνουν και ειδικά αυτοί με τα ιδιωτικά δεν ξέρουν τι θα πει και δυσπρόσιτο, κάποιοι τρίτεκνοι πολύτεκνοι αφήνουν τα παιδιά τους από τότε που έχουν γεννηθεί και πηγαίνουν αναπληρωτές, καλοπερνάνε και τα παιδιά τους πίσω υποφέρουν και το θεωρούν και ηθικό (εγώ τουλάχιστον ξέρω 4 τέτοιες περιπτώσεις), στο σχολείο δεν κάνουν τίποτα, δε γνωρίζουν το αντικειμενό τους. Για όλους αυτούς λοιοπόν χρειάζεται έναν ασεπ, όσο μόρια προϋπηρεσίας και να έχουν δεν πρόκειται να φτάσουν αυτούς που έχουν ένα καλό ασεπ και προσαυξήσεις, η βάση 50 δεν τους αρκεί. Το σύστημα του ασεπ θα τους φτύσει. Το πρόβλημα είναι ότι οι προσλήψεις και οι διορισμοί είναι ψίχουλα. Όταν κι αν προκηρυχθεί ασεπ οι θέσεις θα είναι τόσο λίγες που θα χρειάζεται 95 βάση.

Τόσο γράψαμε,αλλά δεν είμαστε τρίτεκνοι και δεν έχουμε το 20%.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
Δεν θίχτηκα, γιατί δεν ανήκω στην κατηγορία αυτή έτσι όπως δικαιολογημένα κατηγορείτε, αλλά δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα με χαρακτηρισμούς 'κουνέλια', κάποιοι άνθρωποι από αυτούς αξίζουν και κάποιοι όχι. Τέλος πάντων, το θέμα μας είναι η β' φάση, κι έμένα με προσπέρασε η α' φάση, διότι δεν μπορώ να τα θυσιάσω όλα, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Περιμένω να δω τι περιοχές πιθανόν να δώσουν, γι' αυτό κι χθες έκανα την καταμέτρηση που σας παρέθεσα, είπα και σε ποιές περιοχές πιθανόν να πάρουν. Μας πλήτουν οι ελάχιστοι αριθμοί προσήψεων, οι β' αναθέσεις, το μαγείρεμα των κενών και το ότι κάποιοι ακόμη πηγαίνουν αναπληρωτές χωρίς ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Πάντως και οι φυσικοί στο δικό τους τόπικ για τους τρίτεκνους μιλούν. Τελικά δεν είναι μόνο οι φιλόλογοι μίζεροι είναι και οι φυσικοί!

Μίζερος είναι όποιος αδικείται και διαμαρτύρεται γι' αυτό;

Αποσυνδεδεμένος Minoan

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συνάδελφοι, να μου πείτε λιγάκι τι έκανε η ΠΑΣΑΦ για τον 3848/2010 και για τους 3τεκνους-4τεκνους.Τονιζω οι απορίες μου είναι μαθητικές και όχι ειρωνικές.Όσο για τα ερωτήματά σας τί έκανα εγώ όταν η ΠΑΣΑΦ κατέβαινε στο δρόμο, θα σας πω:σπουδαζα, εκανα μεταπτυχιακό,κάνω διδακτορικό, παντρεύτηκα και γέννησα το πρώτο μου παιδί. Τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτώ την δημόσια εκπαίδευση(είμαι επιτυχούσα με καλή βαθμολογία στον ΑΣΕΠ 2006-2007). Σας υπόσχομαι ότι επώνυμα πια θα είμαι δίπλα σας. Επιπλέον θα ήθελα να με παραπέμψετε κάπου ώστε να δω από ποιους εκπροσωπείται πια η περιβόητη ΠΑΣΑΦ.

Αποσυνδεδεμένος may16

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Konstantinavam κι εγώ μαζί σου για το θέμα τρίτεκνων, πολύτεκνων και απολυμένων ιδιωτικών σχολείων (μην τους ξεχνάμε κι αυτούς, είναι πλέον αρκετοί). Ας μιλήσει κάποιος με δικηγόρο και ας μας ενημερώσει για να κάνουμε όποιες κινήσεις χρειάζονται.

inw κάποιοι είναι υπεράνω και θεώρησαν μίζερους όσους τα βάζουν με τους τρίτεκνους. Δες τα προηγούμενα μηνύματα και θα καταλάβεις. Το δικό μου σχόλιο ξαναλέω ότι ήταν ειρωνικό. Δε θεωρώ ότι είναι μίζεροι όσοι ενοχλούνται από τις προσλήψεις τρίτεκνων, πολύτεκνων, το αντίθετο μάλιστα, δικαίως διαμαρτύρονται.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 04:53:25 pm από may16 »

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Έχω καταλάβει ήδη.Έχουμε κάποιους εδώ μέσα, έξυπνους πολύ, που θεωρούν πως επειδή είναι τρίτεκνοι ή συγκέντρωσαν μόρια νύχτα πρέπει να προτάσσονται και αυτό είναι δίκαιο.

Αποσυνδεδεμένος Minoan

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Όποιος μπορεί ας ανοίξει ένα καινούριο θέμα για τους 3τεκνους τετράτεκνους γιατί όντως κάναμε κατάχρηση του χώρου. Εγώ δεν το κατέχω για να το φτιάξω

Αποσυνδεδεμένος KonSam

• Πλήρες μέλος
  • Let's teach!!!!
    • Προφίλ
Για να δούμε, μπορώ να το ανοίξω το θέμα ή θα είμαι άλλη μία άσχετη? εγώ πάντως λέω να το κοιτάξουμε, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε....
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι αναπληρώτρια!

Αποσυνδεδεμένος dimitris_phys

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
  Συνάδελφοι καλησπέρα. Πιστεύω έχετε ξεφύγει με τους τρίτεκνους. Και επειδή θίχτηκε ότι και οι φυσικοί μιλάμε γι αυτό εγώ απλά ρώτησα ποιος είναι ο πίνακας Γ. Και για να πω και εγώ την άποψή μου πιστεύω ότι ο ν. 3848 δίκαια μοριοδοτεί
εκπαιδευτικούς με κοινωνικά κριτήρια. Ίσως θα έπρεπε να δίνει μόρια και σε αυτούς με ένα και δύο παιδιά. Για την υπάρχουσα κατάσταση ίσως θα έπρεπε να μειωθεί το ποσοστό σε 15% π.χ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)