0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο την ωρα που ο ν.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ειναι κλειστος-ο βασικος νομος-τοτε και οι γυρω νομοι της Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ θα παραμενουν κλειστοι.Φετος ειδικα που εγιναν αποσπασεις με το σταγονομετρο για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ καταλαβαινετε τι παιζει.Εχει μεταβληθει ο νομος ΘΕΣ. σε ν.ΛΑΡΙΣΑΣ.Τωρα νομοι κλειστοι οπως ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και αλλοι μονο με παρεμβαση εκ των ανω-βλεπε ν.Ε
Γιατί λες πως ο νομός Θεσ/νικης είναι κλειστός.Εγώ σε ακτίνα 1 χλμ. από το σπίτι μου ,ξέρω μόνο 4 κενα σε ολοήμερα.Φαντάσου τι γίνετε σε όλη τη Θεσσαλονίκη.Και αφού αποσπάσεις έγιναν με το σταγονόμετρο,όπως λες και έχεις δίκαιο,δεν θα έπρεπε να έχει φέτος περισσότερα κενά.Λέω εγώ τωρα με το φτωχό μου το μυαλό.Το θέμα ειναι βέβαια οτι δεν δίνουν θέσεις στη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω γιατί.Πέρσυ με τόσες αποσπάσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει υπεραριθμία και πάλι πήραν 9 άτομα(αργά βέβαια).Τι παίζει μόνο οι από πάνω γνωρίζουν...
την παρασκευη 3/10 η δυτ. θεσσαλονικη θα παρει 10 ατομα...με ΕΣΠΑ
μπραβο ...που;;
Μακαρι να γινει δ φαση στις 3-10.Ομως δεν το εχουν ανακοινωσει ακομα
Να σας ρωτήσω βρε παιδιά ;;; Αυτός ο πίνακας είναι από τον ανανεωμένο της 17/9 ;;; Γιατί εγώ έτσι πως υπολογίζω τον εαυτό μου είμαι αρκετές θέσεις πιο κάτω !!! Επίσης, έχουν αφαιρεθεί οι αναπληρώτριες ΠΕ 60.50 ;;;
Πολλοί περιμένουν ΕΣΠΑ. Το θέμα είναι σε ποιους θα στείλουν. Γιατί το να καλύψουν και τα 286 κενά που έχουν απομείνει το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο.
Θα το υπολογισω εγω που το εχω ετοιμο απο την προηγομενη φορα κ θα σου πω.Κανονικα τι σειρα εχεις?[/quoteΚαλησπερα κι ευχαριστω εκ των πρωτερων . Στον πινακα της. Dimitroulas εχω σειρα 158 .
Έτσι είναι όπως τα λες,Dimitrie 66,αλλά η Πέλλα,παραδοσιακά,έδειχνε την τάση....Μόνο ο Έβρος?Για δες πως....άδειασε η Ξάνθη μετά από χρόνια....