0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο σχολειο που θα παω χρειαζεται αλλος ενασ φιλολογος και σε διπλανο κοσμοπολιτικο νησι υπαρχει επισης κενο!!
Δεν είπα ότι εφαρμόζεται μόνο φέτος. Εγώ, απλώς, ήθελα να σας ενημερώσω ότι ΜΟΝΟ στο δικό μου σχολείο συμπτύσσονται 3 ολόκληρα τμήματα!!! Μπορείτε να το διανοηθείτε; Ξέρετε τι σημαίνουν 3 τμήματα; 75 περίπου μαθητές "στριμώχνονται" σε άλλα τμήματα και υπολογίστε πόσοι αναπληρωτές καθηγητές -όχι μόνο φιλόλογοι- χάνουν θέσεις εργασίας, όπως και όσοι δουλεύουν θα αναγκαστούν να πάνε και σε άλλα σχολεία για συμπλήρωση ωραρίου! Θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο..."τουλάχιστον αυτοί δεν είναι άνεργοι κι ας ταλαιπωρούνται"! Όμως εγώ στεναχωριέμαι για όλους σας που ξεροσταλιάζετε στον υπολογιστή περιμένοντας την άλλη φάση και γι' αυτό και μόνο το λόγο σας έγραψα αυτήν την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, που δεν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, δυστυχώς, anna!!! Έχω το κακό ελάττωμα, βλέπεις, να μη με νοιάζει μόνο το τομαράκι μου και γι' αυτό μπαίνω συχνά στο τόπικ αυτό και ό,τι μαθαίνω θέλω -ή μάλλον ήθελα- (κακώς!) να το μοιράζομαι μαζί σας. Φυσικά, θα ακολουθήσω την υπόσχεση μου και δε θα ξαναπώ τίποτα, καθώς σας απογοήτευσα με τα νέα μου. Καλή τύχη σε όλους σας!
Γιατί τόση ησυχία? Ελπίζω να μην το βάλατε κάτω...
Φωτεινή η συνδρομή σου έχει υπάρξει πολύτιμη για τους συναδέρφους στο φόρουμ. Προσωπικά θεωρώ το να γνωρίζουμε μια άσχημη κατάσταση όπως διαμορφώνεται από τα δεδομένα εξίσου σημαντικό με το να ενημερωνόμαστε για τα πολλά κενά και να αναπτερώνουμε τις ελπίδες μας. Κάποιοι συνάδελφοι προτιμούν να αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα, να ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και να επιδιώκουν κάτι άλλο από το να ελπίζουν μάταια και να ακυρώνονται διαρκώς όλο το σχολικό έτος. Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην παρέχεις τις πολύτιμες πληροφορίες σου επειδή κάποιοι επιχειρούν να επιβάλουν ένα συγκεκριμένο ύφος και ήθος στη συζήτηση.
Παιδεία – Εργασία ΑρχικήΤαυτότηταΆρθραΕκδηλώσειςΧρήσιμες ιστοσελίδες