0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με αναθεσεις και συμπτηξεις τμηματων τα καταφεραν μια χαρα. Δεν υπαρχουν χρηματα και κανουν ο,τι μπορουν να μειωσουν τα κενα. Εκεινο που εκνευριζει ειναι οτι ταζουν διορισμους μονιμων ενω αδυνατουν να παρουν 800 φιλολογους. Ειναι ψευτες.
Τι 800...Ούτε 500 αναπληρωτές φιλολόγους δε θα πάρουν φέτος...Εδώ δεν είναι εις θέσιν για αναληρωτές και έκλεισαν τα κενά, θα είναι για μόνιμους?Και Ασεπ να γίνει οι φιλόλογοι τελειώσαμε.Αν τα κενά αναπληρωτών είναι τόσα,σκεφτείτε τι νούμερο θα βγάλουν για διορισμό....
Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου που υποφέρει μαζί μου δεν θα ξεχάσουμε τίποτα στις επερχόμενες εκλογές. Αν ξαναβγούν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και συνυπεύθυνοι. Για Δ φάση δεν περιμένω πάνω από 50-60 φιλολόγους, δυστυχώς. Ο ΠΑΣΑΦ και η ΠΕΦ πρέπει να μην σταματούν να πιέζουν για τις αναθέσεις. Εγώ ξέρω σχολείο, είμαι σίγουρη κι εσείς, που για να μην πηγαίνει η Γαλλικού σε δύο σχολεία, πήρε τις Ιστορίες.[/quoΚαι όχι μόνο. Σε συζήτηση 3 καθηγητριών Γαλλικών μονίμων άκουσα τα εξής: Αμαν και αυτοί οι φιλόλογοι. Τι θέλουν πια να τα κάνουν όλα αυτοί; Τί θέλουν τις ιστορίες και τα Νέα Ελληνικά;
Συνάδελφοι, καλησπέρα. Ο Κορδής σε mail μου απάντησε πως θα ασκήσει πιέσεις για αξιοπρεπή αριθμό φιλολόγων στην δ΄φάση, έστω και σε "ώτα μη ακουόντων", όπως μου έγραψε. Εύχομαι να προκύψει κάτι καλό.
χαχαχα σε όλους μας το ίδιο γράφει!!![/quoteΑναμενόμενο, φαντάζομαι...