0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα αναρωτηθει για τιποτα. θα βρεθει ξαφνικα στον πινακα αναπληρωτων και θα εχει την ελπιδα οτι του χρονου θα τον παρουν κανονικα.
Αθηνα δεν σημαίνει, αλλα νησια οπως Χιος, Κρητη, Ροδος κλπ και στην υπολοιπη επαρχια οι ντοπιοι μια χαρα θα πανε. Ηδη έχω φιλους που ειναι αναπληρωτες μακρια από το σπιτι τους και μου ελεγαν οτι στην πολη τους έχει κενα και ευχαριστως θα πηγαιναν εθελοντικα αντι να ξοριζονται χωρίς λογο επειδη ειναι χαμηλα στον πινακα. Στην Αναφη δεν θα βρεις εθελοντες. Αλλα στη Σαμο θα βρεις Σαμιωτες που ειναι χαμηλα στον πινακα και ολα μια χαρα. Μη τρεφετε αυταπατες. Εθελοντες θα βρεθούν μια χαρα. Ο καθενας θα προσπα8ησει να παει κοντα στο σπιτι του προφανως. Αλλά θα παει, με την ελπιδα του χρονου να τον παρουν ή να γινει ΑΣΕΠ και να διοριστεί.
Κυρίως: Αυτοί που σε προηγούμενες εποχές παρείχαν δωρεάν εργασία χωρίς τη θέλησή τους, αλλά καλύπτοντας τις βιοτικές τους ανάγκες, ονομάζονταν "δούλοι". Αυτός που θα το κάνει οικειοθελώς και χωρίς να καλύπτει τις βιοτικές του ανάγκες, τι ακριβώς θα είναι;
Το θέμα είναι να μη πάει κανείς.... αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι.... δε μιλάω άλλο να μη πω κακίες.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: ακόμα κι αν βρεθούν κάποιοι ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ (εμένα δε με νοιάζει αν λέω κακίες, το θέμα είναι να μην κάνουμε κακίες!) να μην τους επιτρέψουμε να μπουν στην τάξη! Να τους πάρουμε με τα αυγά και τις ντομάτες! Τι θα διδάσκουν στα παιδιά μας; Να σκύβουν το κεφάλι στα αφεντικά; Τι θα πει...θελουν τα μόρια;