0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, όταν χρειάζονται 12 σελίδες για να εξηγήσουμε στο κάθε zelda -που υποτίθεται ότι είναι μορφωμένο άτομο, αφού έχει χαρτί πανεπιστημίου- για ποιο λόγο είναι παράλογο/ανήθικο/αντισυναδελφικό/αδιανόητο να δεχτεί έστω και ένας να δουλέψει αμισθί...ε, τότε...δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.
Και από πότε καλή μου Φωτεινή όποιος έχει πτυχίο είναι και μορφωμένος?
Ρε συ zelda , σίγουρα εφτιαξες το mood του υπουργού μας κυριακάτικα .
Εγω ενα δεν καταλαβαινω:το αισχρο δολωμα για τους εθελοντες αναπληρωτες, εχει νοημα αν οι διορισμοι στο μελλον συνεχισουν να γινονται εν μερει με βαση την προυπηρεσια, οποτε πρεπει παση θυσια να μαζεψεις μορια κανοντας και τον καραγκιοζη στην πλατεια του χωριου (πραγμα με το οποιο εννοειται οτι διαφωνω καθετα)Αν ομως συμφωνα με το διαβοητο νομο 3848 της Διαμαντοπουλου, οι διορισμοι γίνονται εφεξής αποκλειστικά και μονο μεσω γραπτου διαγωνισμού ΑΣΕΠ, τι νοημα εχει να μαζειψεις 7 χιλιαδες μορια; (εμμισθα ή αμισθα, δεν εξεταζω αυτό) Ειτε εισαι νεος και απειρος πτυχιουχος, είτε 40αρης+ με την απειρη προυπηρεσια, καταληγεις να βραζεις στο ιδιο καζανι.Κι επειδη καμια εμπιστοσυνη δεν εχω στους κυβερνωντες και πως μπορουν εν μια νυκτι να καταργησουν νομους και να αλλαζουν συστημα διορισμων αναλογα με τα πελατειακα κριτηρια του εκαστοτε υπουργου, το μονο που εχω να συστησω είναι αξιοπρεπεια και επιφυλακη....
Το πτυχίο δε λέει τίποτα μόνο του. Ίσα ίσα, αν μείνεις μόνο σε αυτό, έχουμε "ΜΟΡΦΩΣΗ-ΜΟΡΦΗ=ΣΧΗΜΑ", δλδ καλούπι=> όχι κριτική σκέψη αλλά αποθηκευμένη και ποσοτική γνώση. Έχουμε επίσης άλλα παράγωγα, όπως το μόρφωμα κοκ...