0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτέμβριος 28, 2008, 10:21:10 πμπαιδια με τις παραμονες των εορτων τι γινεται στα ολοημερα? Πηγαινουμε κανονικα για μαθημα ? Πχ, 27η Οκτωβρη? κτλ.καλησπέρα catwoman2,στις παραμονές των εορτών όπου συνήθως δεν γίνεται μάθημα αλλά γιορτή,τις ώρες τις παίρνεις κανονικά και με το νόμο.κανονικά θα πρέπει να παρευρεθεις στη γιορτουλα όμως δεν νομίζω να πήγε ποτέ κάποιος παρα μόνο αν έχεις κανένα στραβόξυλο διευθυντή οπότε και σε αναγκάσει να πας ή αν το θέλεις η ίδια.Αν είσαι από άλλο νομό σχεδόν αποκλείεται να σου ζητήσει να πας.
παιδια με τις παραμονες των εορτων τι γινεται στα ολοημερα? Πηγαινουμε κανονικα για μαθημα ? Πχ, 27η Οκτωβρη? κτλ.
οταν λετε να παρευρεθουμε , σημαινει να ειμαστε εκει τις ωρες που κανονικα θα ειχαμε μαθημα δλδ 2.30 με 16.15? δλδ το ολοημερο κανει ξεχωριστη γιορτη απο το υπολοιπο σχολειο?
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτέμβριος 28, 2008, 06:58:42 μμοταν λετε να παρευρεθουμε , σημαινει να ειμαστε εκει τις ωρες που κανονικα θα ειχαμε μαθημα δλδ 2.30 με 16.15? δλδ το ολοημερο κανει ξεχωριστη γιορτη απο το υπολοιπο σχολειο? Από οσο γνωρίζω η γιορτή αφορά το σύνολο του σχολείου και όχι ανεξάρτητα το πρωινό από το ολοήμερο.Οπότε αν σου ζητηθεί να παρευρεθεις θα πρεπει να πας κατα τις 9-10 το πρωί που θα γίνει η γιορτή.
Όχι βέβαια.Αν ήμουν μόνιμος θα πήγαινα,εννοείται!Ως ωρομίσθιος,κανονικά δεν πρέπει καν να στο ζητήσουν.Ο ωρομίσθιος δεν μπορεί να αφήσει την πρωινή του δουλεία για να πάει στο σχολείο στις 9 και 10.
Παράθεση από: walkleon στις Σεπτέμβριος 28, 2008, 07:13:19 μμΌχι βέβαια.Αν ήμουν μόνιμος θα πήγαινα,εννοείται!Ως ωρομίσθιος,κανονικά δεν πρέπει καν να στο ζητήσουν.Ο ωρομίσθιος δεν μπορεί να αφήσει την πρωινή του δουλεία για να πάει στο σχολείο στις 9 και 10.ίσως γι αυτό το λόγο δεν μας αφήνουν πλέον να δουλεύουμε και κάπου αλλού...για να μας έχουν ανα πάσα ώρα και στιγμή στην διάθεση του σχολείου...! ! !
να σας ρωτησω ... η μερα της αναληψης υπηρεσιας γραφετε κανονικα ? ο ενας υπευθυνος μου την εβαλε χωρις συζητηση, η δευτερη δεν την εβαζε οποτε της λεω, για ρωτα τον διευθυντη και μετα την εβαλε κανονικα. ο Νομος τι λεει?