0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ειναι σωστος ο ανθρωπος ουτε χαρτι ουτε τιποτα.
πραγματι και στο σχολειο το ενα απο τα δυο που πηγαινω η δασκαλα δεν εχει ξαναπαει στο ολοημερο και οταν την ρωταω κατι, μου λεει θα ρωτησω τον διευθυντη αλλα απο δω και περα θα της λεω τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις και ας κρινει εκεινη
Παράθεση από: asus07 στις Νοέμβριος 03, 2008, 09:49:15 μμαν ειναι σωστος ο ανθρωπος ουτε χαρτι ουτε τιποτα. Σωστά! Βέβαια παίζει ρόλο και ο δάσκαλος του ολοημέρου, αν θέλει σε καλύπτει κ αυτός χωρίς να χρειαστεί να μάθει ο διευθυντής κάτι (αν έχουμε πέσει στην περίπτωση του κάφρου διευθυντή), έλα όμως που φέτος η πληοψηφία των δασκάλων στο ολοήμερο είναι οι νεοδιόριστοι που και για να πάνε στην τουαλέτα ρωτούν τον διευθυντή...
Παράθεση από: catwoman2 στις Νοέμβριος 04, 2008, 08:50:28 πμπραγματι και στο σχολειο το ενα απο τα δυο που πηγαινω η δασκαλα δεν εχει ξαναπαει στο ολοημερο και οταν την ρωταω κατι, μου λεει θα ρωτησω τον διευθυντη αλλα απο δω και περα θα της λεω τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις και ας κρινει εκεινηΆσε έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε και τους ηλίθιους τους πρωτοδιόριστους, που μας το παίζουν εξουσία! Την προηγούμενη εβδομάδα λέω στο δάσκαλο! Ο διευθυντής έχει αφήσει κάποια cds στο γραφείο του και θέλει να τα εγκαταστήσω στο εργαστήριο! (Του το είπα για να μπει αυτός να ψάξει να μου τα δώσει) Και μου απαντά αμέσως-αμέσως : Έχεις πάρει άδεια δηλαδή για να μπεις στο γραφείο του διευθυντή; (Το κοπανας εκείνη την ώρα ή δεν το κοπανάς;)
Να'σαι καλα,με εκανες και γελασα,και 2 φορες κιολας!Ποσο δικιο εχεις!
Παράθεση από: X.K. στις Νοέμβριος 06, 2008, 01:23:14 πμΝα'σαι καλα,με εκανες και γελασα,και 2 φορες κιολας!Ποσο δικιο εχεις!Το 'χω η κακομοίρα αλλα που να το'βρω !!! Φέτος η χρονιά θα ναι πολύ δύσκολη! Έχουν να δουν πολλά ακόμη τα ματάκια μου!
Μα γιατι σας αρεσει να γενικευετε ,καποια στιγμη θα γινεις και συ νεοδιοριστη, αρα θα μπεις και εσυ στο ιδιο club των ηλιθιων.