0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αποδέσμευση πώς γίνεται? Σε παίρνουν τηλέφωνο πχ από μία Διεύθυνση και τους λες ότι αρνείσαι μέχρι να σε καλέσουν από τη Διεύθυνση που σε ενδιαφέρει? Υπάρχει περίπτωση να μη σε πάρουν τελικά από τη Διεύθυνση που θέλεις και να χάσεις τη σειρά σου? Πέρυσι ήμουν σε σχολεία στην Αργυρούπολη και στον Άγιο Δημήτριο χωρίς να σκεφτώ την περίπτωση της αποδέσμευσης. Απλά δέχτηκα αμέσως για να μη χάσω την ευκαιρία. Φέτος, θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια να πάω σε σχολεία Δυτικής Αττικής
Με κάλεσαν σήμερα από Δυτική Θεσσαλονίκη
Λοιπόν, εμένα με είχαν καλέσει πέρυσι 12 Δεκεμβρίου (τη μέρα της γιορτής μου, σούπερ δώρο). Μου έβαλαν για πρώτη φορά λεφτά στις 3 Απριλίου και από εκεί και πέρα μου έβαζαν κάθε μήνα (καμιά φορά και παραπάνω από μια φορά το μήνα). Δυστυχώς δε θυμάμαι πώς είχα πάει. Νομίζω είχα πάρει λεωφορείο έξω από το σταθμό Δάφνης (το οποίο περνούσε και έξω από το σταθμό του Αγ. Δημητρίου). Τη μέρα που με πήραν τηλέφωνο, μου εξήγησαν τι συγκοινωνίες να πάρω αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι και δε βρίσκω και το χαρτάκι όπου τα είχα σημειώσει Υ.Γ. Να μου πεις σε ποια σχολεία θα σε βάλουν, ώστε να σου πω αν είναι να τους πεις χαιρετίσματα
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτέμβριος 13, 2007, 06:31:00 μμΜε κάλεσαν σήμερα από Δυτική ΘεσσαλονίκηΚαι μένα με κάλεσαν σήμερα από Δυτική Θεσσαλονίκη(με θέση κοντά στο 30 στον πίνακα ωρομισθίων). Πήγες geok_salonika από τη διεύθυνση; Τη σύμβαση θα την υπογράψουμε από την άλλη βδομάδα.
Παράθεση από: nobody στις Σεπτέμβριος 13, 2007, 06:52:21 μμΠαράθεση από: geok_salonika στις Σεπτέμβριος 13, 2007, 06:31:00 μμΜε κάλεσαν σήμερα από Δυτική ΘεσσαλονίκηΚαι μένα με κάλεσαν σήμερα από Δυτική Θεσσαλονίκη(με θέση κοντά στο 30 στον πίνακα ωρομισθίων). Πήγες geok_salonika από τη διεύθυνση; Τη σύμβαση θα την υπογράψουμε από την άλλη βδομάδα.Όχι, θα πάω αύριο το πρωί. Να δω και τις περιοχές.
γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να πάρει ώρες από 2 δευτεροβάθμιες της περιφέρειάς του?