0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίδες sos!!! Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος με τι κριτήρια μας καλούν στα ολοήμερα; Εννοώ με ποια σειρά; Σήμερα χτύπησε το τηλ. με καλέσαν από έναν νομό που ήταν η τελευταία μου προτίμηση.Μου έδωσαν προθεσμία να απάντησω μέχρι αύριο το πρωί στις 9!!! Χωρίς να μου πουν΄για πόσες ώρες με προορίζουν και για πιο ολοήμερο.Για ολοήμερο που βρίσκεται στην πόλη ή στα γύρω χωριά;;; Το λεώ αυτό διότι ο νομός απο όπου με κάλεσαν είναι αρκετά μακρυα από το σπίτι μου (γι'αυτό και τελευταια μου επιλογή) και η απόσταση από χωριό σε χωριό διαφέρει κατά πολύ.Άλλο να ξέρω ότι έχω 1.5 ώρα ταξίδι και άλλο 2 και κάτι! Έπειτα καλέσαν εμένα ...και άτομα που προηγούνται στον πίνακα δεν τα έχουν πάρει τηλ. καν!!! Μιλάω για περιφέρεια Πελοποννήσου
Πηγαίνουν ανά 10άδες τα άτομα στις Πρωτοβάθμιες και αυτές τα καλούν. Σε ποια σχολεία θα σε πάρουν μπορείς να το δεις μόνο αν πας από εκεί.
Σε ποια σχολεία θα σε πάρουν μπορείς να το δεις μόνο αν πας από εκεί.
Εκτός απο την Πέλλα αρχισάν να καλούν και απο το Κιλκίς..Απο την Πιερία απ'ότι μου είπαν θα αρχίσουν απο μεθαύριο ενώ απο Α' Θεσ/νίκης καλούν αργά και αποτελεσματικά, όπως χαρακτηριστικά μου είπαν..Υπομονή σε όλους..
Γνωρίζει κανείς τίποτα για Χαλκιδική;Σε ποιά δεκάδα βρίσκονται και πόσα άτομα περίπου θα καλέσουν;