0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χλωμό για οποιονδήποτε που είναι σε πίνακα Γ?θεωρείς ότι δε θα φτάσουν καν σε εμάς ?
ξερετε τι με εκνευριζει? τι με ενοχλει?το οτι κατανταμε να λεμε "δοξα σοι ο θεος" για τις 12 ωριτσες μας, για την ομηρια μας, για τον εμπαιγμο μας.Δοξα το θεο λοιπον! Μας καλεσαν ωρομισθιους. αλλη μια χρονια γνωση με την ωρα..(ελπιζω να νοιωθουν κι σλλοι συναδελφοι εκπαιδευτικοι ετσι, μπας και αλλαξει τιποτα)..
Ειπα εγω να καθεσαι? να μη δουλευεις? εγω λεω πως βολευεται το υπουργειο στελνοντας ωρομισθιους παντου. Ακομα κ μεσα στον Γεναρη.για να μη πληρωνει. Παιδεια στο τζαμπα και στο βερεσε (μετα 3-4 μηνες ξεκιναμε να πληρωνομαστε) δεν γινεται. Δεν λειτουργει.Και αυτο πως να το κανουμε, ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτέμβριος 18, 2007, 08:48:21 μμΠαράθεση από: miss_pc στις Σεπτέμβριος 18, 2007, 08:34:34 μμΈχω την εντύπωση οτι γίνεται να πάρεις κάποιες ώρες σε έναν νομό και τις υπόλοιπες σε άλλον της ίδιας περιφέρειας. Δηλαδή εμένα με κάλεσαν σε έναν νομό για 8ωρο και νου είπαν αν θέλω να συμπληρώσω τις υπόλοιπες σε άλλο νομό. Βέβεια επειδή δε με βόλευε δεν το έκανα αλλά μου το πρόετειναν από το γραφείο. Καλό είναι να τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις.Έχω σοβαρές επιφυλλάξεις!!! Διαφορετικοί νομοί=διαφορετικές διευθύνσεις, οπότε...Θα συμφωνήσω απόλυτα και βασίζομαι σε προσωπική εμπειρία...Δεν μπορείς να πάρεις ώρες σε διαφορετικούς Νομούς για να συμπληρώσεις π.χ 12ωρο.
Παράθεση από: miss_pc στις Σεπτέμβριος 18, 2007, 08:34:34 μμΈχω την εντύπωση οτι γίνεται να πάρεις κάποιες ώρες σε έναν νομό και τις υπόλοιπες σε άλλον της ίδιας περιφέρειας. Δηλαδή εμένα με κάλεσαν σε έναν νομό για 8ωρο και νου είπαν αν θέλω να συμπληρώσω τις υπόλοιπες σε άλλο νομό. Βέβεια επειδή δε με βόλευε δεν το έκανα αλλά μου το πρόετειναν από το γραφείο. Καλό είναι να τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις.Έχω σοβαρές επιφυλλάξεις!!! Διαφορετικοί νομοί=διαφορετικές διευθύνσεις, οπότε...
Έχω την εντύπωση οτι γίνεται να πάρεις κάποιες ώρες σε έναν νομό και τις υπόλοιπες σε άλλον της ίδιας περιφέρειας. Δηλαδή εμένα με κάλεσαν σε έναν νομό για 8ωρο και νου είπαν αν θέλω να συμπληρώσω τις υπόλοιπες σε άλλο νομό. Βέβεια επειδή δε με βόλευε δεν το έκανα αλλά μου το πρόετειναν από το γραφείο. Καλό είναι να τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις.