0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα!ειμαι πε 19 και μεκαλεσαν εχθες απο Ημαθια(αρνηθηκα) και σημερα απο Σερρες.ξερει κανεις κατι για Δ ή Ε Θεσσαλονικης;α!ειμαι γυρω στο 220 στον πινακα κεντρικης μακεδονιας
Ξερει κανενας τι γινεται με Ηπειρο ? Εχουν καλεσει? Για ΠΕ06?
παιδια, ξερει καποιος κατι για δ ή ε θεσνικης;αν καλεσαν ατομα, μεχρι που κτλ.πρεπει να απαντησω στην πρωτοβαθμια σερρων τη δευτερα και θελω να ξερω αν εχω πιθανοτητρες για θεσνικηευχαριστω
στην Ηπειρο περιμενουν 1 εβδομαδα ποτε θα δωσε ο Περιφερειαρχης (Πετροπουλος) εντολη να ξεκινησουν , μου εχουν πει απο τις Πρωτοβαθμιες. Την Παρασκευη, επικοινωνησα με το γραφειο του περιφερειαρχη και ειπα οτι ειναι μεγαλη αδικια αυτο που γινεται εις βαρος της Ηπειρου. Οτι εχουν καλεσει απο ενα σωρο αλλες περιοχες και μας "ριχνουν" που δεν εχουμε ξεκινησει ακομα. Η κυρια που το σηκωσε, μου ειπε θα το διαβιβασει στον Περιφερειαρχη... Μαλιστα, ειχε παρει και ενας φιλος μου και ειπε τα ιδια ακριβως με εμενα. Αν θελει κανεις να παρει να πει ρωτησει ποτε θα ξεκινησουν το τηλ ειναι 2651083891. Γιατι ειναι πολυ κριμα να μην εχουν ξεκινησει ακομα να καλουν στην Ηπειρο , ενω σε αλλες Περιφερειες να εχουν ηδη 1 εβδομαδα που καλουν και να εχουν παρει και απο τον πινακα Γ
Παιδιά, σε ποια περιφέρεια έχουν καλέσει από πίνακα Γ;Είναι δυνατόν;