0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητοί φίλοι και συμφοιτητές, μετά απο επικοινωνία που είχα σήμερα με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έβγαλα ασφαλές συμπέρασμα πως όλα πάνε καλά, κάτι άλλωστε που το ήξερα, μιας που είχα ψάξει πάρα πολύ καλά αυτό το πανεπιστήμιο πριν ξεκινήσω αυτό το πρόγραμμα. Λοιπόν, το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και σε λίγες μέρες θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση. Ας ηρεμήσουμε λοιπόν και κυρίως ας μην αφήσουμε άλλους, που δεν τους πέφτει και λόγος μάλιστα να μας πανικοβάλουν και να μας χαλάσουν τη διάθεση. Σε λίγο καιρό θα είμαστε πτυχιούχοι και μάλιστα θα έχουμε στα χέρια μας ένα χαρτί που το δουλέψαμε πολύ και μας έδωσε πάρα πολλά πιστεύω, κάτι που προσωπικά εμένα με ικανοποιεί αφάνταστα.Σε όσους χαίρονται με αυτή τη κατάσταση εύχομαι καλά χριστούγεννα και ευτιχισμένος ο νέος χρόνος. Και η ευχή για καλά ξεμπερδέματα έπιασε γιατι σύντομα θα έχουμε....καλό απόγευμα συμφοιτητές. Σας καλώ να μην ασχοληθείτε άλλο με το θέμα αυτό. Έχει τελειώσει. Εγώ προσωπικά είναι η τελευταία φορά που γράφω για θέμα αυτό.Θα το δείτε άλλωστε και σύντομα.Καλή συνέχεια σε όλους!
Κι εγώ τα ίδια έμαθα Καλά χριστούγεννα φίλε
Στο προηγούμενό σου post μιλούσες για μια τραγική κατάσταση και όσα περιέγραφες εκεί συνέβαιναν ακριβώς και σε μένα. Για να μοιραστούμε την αισιοδοξία σου αυτό που σου είπαν από το Πανεπιστήμιο είναι προφανώς κάποια εσωτερική πληροφόρηση που είχαν από ΔΟΑΤΑΠ; Γιατί προσωπικά η εμπιστοσύνη μου προς το πανεπιστήμιο έχει κλονισθεί. Αλλά τι ρωτάω αφού έγραψες ότι δεν θα ξαναγράψεις γι' αυτό το θέμα.
Μίλησα με την ακαδημαϊκή σύμβουλο και μου είπε ότι από αυτά που μαθαίνει οι εξελίξεις είναι θετικές και το θέμα θα τελειώσει σύντομα.