0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας και απο μένα. Είμαι απόφοιτος του Σεπτεμβρίου και δεν έχω λάβει ακόμα την αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ. Ο φάκελός μου είναι πλήρης από 19/01/15 και ακόμα περιμένω....Είναι κάποιοι στην ίδια κατάσταση με εμένα που περιμένουν; Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΔΟΑΤΑΠ μου απαντούν ότι περιμένουν την υπογραφή από τον πρόεδρο....Και εγώ τελείωσα το Σεπτέμβρη, ο φάκελός μου εμφανίζεται πλήρης από 14/01/2015 και περιμένω...
Παιδιά εμένα με ειδοποίησαν σήμερα με email ότι είναι έτοιμη η πράξη αναγνώρισης και έστειλα courier να παραλάβει το μεταπτυχιακό. Καλή συνέχεια σε όλους!
Γεια σας,Είμαι απόφοιτη του Ιανουαρίου. Ο φάκελός μου είναι πλήρης από 22/4. Κατάφερα να επικοινωνήσω σήμερα με το ΔΟΑΤΑΠ και μου είπαν ότι έχει πάρει έγκριση και αναμένεται η υπογραφή της πράξης αναγνώρισης. Ρώτησα αν αυτό είναι θέμα ημερών. Η απάντησή τους ήταν καταφατική. Ελπίζω σύντομα όλοι να έχουμε την αναγνώριση στα χέρια μας.
Surreal είσαι απόφοιτος του Ιανουαρίου; Εγώ δεν έχω λάβει ακόμη καμία ειδοποίηση για την πράξη αναγνώρισης. Με ποιόν επικοινώνησες; Λογικά, εφόσον τελειώσαμε μαζί, θα έπρεπε να ειδοποιηθώ κι εγώ. Έστειλα μήνυμα χθες στην Παφλιώτη, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη καμία απάντηση.
Καλησπέρα,Απευθύνομαι κυρίως σ αυτούς που τώρα τελείωσαν και καταθέτουν την αίτηση.Η παρακάτω απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ δεν αφορά εμάς σωστα; Αναφέρεται σε " αιτήσεις αναγνώρισης τίτλων σπουδών χορηγηθέντων από τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου χωρίς την πλήρη φοίτηση σε αυτά λόγω κατοχής- προγενέστερης της εγγραφής στο πανεπιστήμιο- άλλου πτυχίου".http://www.doatap.gr/gr/news_extended.php?post_id=525Αναγνώριση τίτλων σπουδών χορηγηθέντων από Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της ΚύπρουΣύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας του Δ.Σ. που ελήφθη στη συνεδρίασή της 166/24-4-2015 και επικυρώθηκε στην Ολομέλεια του Δ.Σ. στη συνεδρίαση 167/15-5-2015, «από 15/5/2015 με τις αιτήσεις αναγνώρισης τίτλων σπουδών χορηγηθέντων από τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου χωρίς την πλήρη φοίτηση σε αυτά λόγω κατοχής- προγενέστερης της εγγραφής στο πανεπιστήμιο- άλλου πτυχίου, θα πρέπει να υποβάλλεται ως, επιπλέον των λοιπών, δικαιολογητικό, η αναγνώριση του τίτλου από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.)»Τελευταία Ενημέρωση: 15-05-2015
Καλησπέρα! Είμαι απόφοιτη του Ιανουαρίου και υπέβαλλα την αίτηση αναγνώρισης τον Ιανουάριο. Στην online πορεία αίτησης εξακολουθεί να μην αναγράφεται τίποτα, ούτε καν αν ο φάκελος είναι πλήρης, ενώ σε άλλους αυτό είναι δεδομένο από τις 22/4! Είναι φυσιολογικό αυτό? Είναι δυνατόν να μην ενημερώθηκε το σύστημα??
Καλησπερα σας,τελικά τι έγινε ;Έχει κανείς από σας παρει τελικα την αναγνώριση για το εξ αποστασεως προγραμμα;Εχω κανει αιτηση και περιμενω αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος.Στις αρχικες σελιδες του θεματος αυτου ανφεροταν οτι οι δυο προηγουμενες φουρνίες αναγωριστηκαν κανονικα. Θελω να ρωτησω αν αυτοι που πηραν την αναγνωριση ηταν στο "εξ αποστασεως προγραμμα".Απ οτι γνωριζω παλιοτερα το μεταπυτχιακο αυτο ηθελε φυσικη παρουσια στην Κυπρο .Μηπως το προβκημα ειναι απο την στιγμη που εγινε εξ αποστασεως. Συγνώμη αν αυτη ερωτηση εχει ηδη απαντηθει αλλα απο οσο εψαξα δεν την ειδα. Παρακαλω οποιος γωριζει ασ μας ενημερωσει εμας που ξεκιναμε τωρα.Ευχαριστω!