0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρόλο που δεν έχω υπηρετήσει σε δυσπρόσιτο θα ήθελα να γράψω την εμπειρία μου από τα δύο χρόνια στην
Kounavi,πολλά σπίτια σε όλα τα νησιά έχουν το μαύρο τους το χάλι. Προορίζονται για τους τουρίστες που έρχονται μόνο το καλοκαίρι. Όπως σωστά λες, δεν έχεις πολλες επιλογές, ειδικά αν αργήσεις να πας, όπως οι αναπληρωτές . Έτσι συνήθως δεν έχουν μόνωση, τα κουφώματα μπάζουν, τα δωμάτια δεν ζεσταίνονται με τίποτα και η μούχλα κάνει πάρτυ. Μερικοί ιδιοκτήτες έχουν και το θράσος να ζητούν στο τέλος της χρονιάς από τον εκπαιδευτικό να φύγει νωρίτερα από το τέλος Ιουνίου, για να το δώσουν σε τουρίστες που το πληρώνουν με την ημέρα. Έχω δει και εγω περίπτωση ιδιοκτήτη και μαλιστα συνταξιούχου εκπαιδευτικού που είχε αυτό το σύστημα. Καλύτερα είναι αυτο να συζητείται και να ξεκαθαρίζεται από την αρχή. Αν ο ιδιοκτήτης επιμείνει, δεν το νοικιάζεις και πας αλλού.Για σουπερμάρκετ, αν δεν υπάρχει μεγάλη αλυσσίδα (Μαρινόπουλος στην Ίο,
Κόλλησα τώρα... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΜ; Δλδ Μήλο ή Πάτμο δεν έχει; Όσοι πάνε κάτι Γ και Δ Κυκλάδων και Δωδεκανήσων που βλέπω τι κάνουν; Σε παρακαλώ, απάντησέ μου, με ενδιαφέρει το θέμα