0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών για τις ανάγκες της ερχόμενης σχολικής χρονιάς, σε όλες τις βαθμίδες, από τους πίνακες αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ και τους πίνακες αναπληρωτών οι οποίοι θα συμπληρωθούν με όσους εκπαιδευτικούς έχουν προϋπηρεσία από το 2010 και μετά που πάγωσε η τροφοδότηση των πινάκων.http://360pedia.gr/prwtes-dhlwseis-kouraki/
Με τι λεφτα θα κανει τα παραπανω αραγε...
Για φετος ακομα και το 1: 10 να εφαρμοστει που κανονικα δεν ισχυει θα πρεπει νανδιοριστουν αμεσα 700 ατομα. Αυτα χωρις να κανει καμια αλλαγη. Απο του χρονου που λεει οτι θα κανει αλλαγες να δοθμε τι θα γινει
συμφωνω fantastic06 . Θα ηθελα να το δω σε κειμενο της Πεαδ αυτο που γραφεις και θα συνταχθω αμεσα μαζι τους!
Δεν θα το δεις ,γιατί δε νοιάζονται για τους διοριστεους.Αν το δω και εγω μαζι τους ,και οι 700 που μείναμε.Η συνάδελφος που προφανώς είναι μέλος της ΠΕΑΔ ,ας μας απαντησει και καλύτερα ας μας βοηθήσει.Αποκατάσταση της αδικίας εδω και τώρα!
Ιδού η απάντηση σε όσους είναι ακόμη δύσπιστοι για την ΠΕΑΔ ως η συνέχεια της ΠΕΑ.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να προωθήσει το παρακάτω πλαίσιο διεκδικήσεων:1.Διορισμούς 1:1 (για κάθε συνταξιοδότηση ένας διορισμός μόνιμου εκπαιδευτικού) -Εξάντληση των πινάκων του 24μηνου και 30μηνου κατά προτεραιότητα -.Διορισμός όλων των εναπομείναντων διοριστέων ΑΣΕΠ2.Διορισμούς με ποσόστωση 60-40 %:• 60% από πίνακα στον οποίο θα συμπεριλαμβάνονται επιτυχόντες σε έναν οποιοδήποτε διαγωνισμό ΑΣΕΠ και με προϋπηρεσία . («διευρυμένο» 24μηνο)• και 40% από τον ενιαίο πίνακα διορισμών που προκύπτει με βάση την πραγματική προϋπηρεσία αντίστοιχα(ανεξάρτητα από το αν έχουν περάσει σε ΑΣΕΠ ή όχι) με επιπλέον κριτήριο την ημερομηνία λήψης πτυχίου.3.Ξεκλείδωμα των πινάκων και προσμέτρηση όλης της προϋπηρεσίας για όλους τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους οι οποίοι προσλήφθηκαν σε σχολεία του Υπουργείου Παιδείας αποκλειστικά από τον πίνακα αναπληρωτών. Για τους απολυμένους εκπαιδευτικών ιδιωτικών σχολείων, προσμέτρηση μόνο της προϋπηρεσίας που αποκτήθηκε από πρόσληψη σε δημόσια σχολεία.4.Πλήρης διαχωρισμός των πινάκων της Γενικής και της Ειδικής αγωγής. Να δοθούν οργανικές θέσεις στην ειδική αγωγή χωρίς δυνατότητα μετάταξης στη γενική αγωγή.Ζητούμε από όλους τους τους μαχόμενους αναπληρωτές καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υπερασπισθούν τα αιτήματά αυτά συντασσόμενοι στον αγώνα μας .ΤΟ ΔΣ
και 40% από τον ενιαίο πίνακα διορισμών που προκύπτει με βάση την πραγματική προϋπηρεσία αντίστοιχα(ανεξάρτητα από το αν έχουν περάσει σε ΑΣΕΠ ή όχι) με επιπλέον κριτήριο την ημερομηνία λήψης πτυχίου.
Ειμαι παλιό μέλος της παλιά πεα ,εχω βρεθει με την πεαδ ,πλήρωσα και μια ενδεικτική συνδρομή και ακομη περιμένω διορισμό (ειμαι στο24μηνο με ασεπ)απο το 2010.Η μικρή μου πείρα λέει ότι ζητάς πολλά για να πάρεις έστω τα μισά.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ 60 ,40,24μηνο ,30μηνο.σταματειστε τη φαγωμάρα δεν οδηγεί πουθενά Δε το καταλαβαίνετε ότι αυτο επιδίωκαν οι προηγούμενοι και το πέτυχαν .το πρόβλημα ειναι πόσους μπορεί να διορίσει;Οι πιο νέοι πρεπει να καταλάβουν ότι αν δε τελειώσει και αυτή η κυβέρνηση με αυτές τις κατηγορίες δε θα βγει άκρηΕίμαστε σε μεταβατική περίοδο 5 χρόνια ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ
2.Διορισμούς με ποσόστωση 60-40 %:• 60% από πίνακα στον οποίο θα συμπεριλαμβάνονται επιτυχόντες σε έναν οποιοδήποτε διαγωνισμό ΑΣΕΠ και με προϋπηρεσία . («διευρυμένο» 24μηνο)• και 40% από τον ενιαίο πίνακα διορισμών που προκύπτει με βάση την πραγματική προϋπηρεσία αντίστοιχα(ανεξάρτητα από το αν έχουν περάσει σε ΑΣΕΠ ή όχι) με επιπλέον κριτήριο την ημερομηνία λήψης πτυχίου.