0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάτω τα χέρια από τον ΑΣΕΠ.βολέψτε όσους θέλετε, αλλά κάτω τα χεράκια από το ασεπ
Άρα η προυπηρεσία περισσότερο ή λιγότερο βαραίνει σε όλους τους πιθανούς τρόπους διορισμού. Άρα ουσιαστικά και πάλι άνθρωποι που δεν πρόλαβαν τις "καλές εποχές" για να μαζέψουν προυπηρεσία αποκλείονται απόλυτα από το να μπορέσουν με κάποιο τρόπο να διοριστούν ως εκπαιδευτικοί.
Kαταρχην ολους τους προωθει αν ειδες truth !! Kαι επειτα υπηρχε καποια ρυθμιση παλιοτερα για 30μηνο και 24μηνο, υπηρχαν ανθρωποι που καθορισαν τη ζωη τους με βαση αυτους τους νομους. Σταματηστε πια αυτο το μενος με το 24μηνο!
Φυσικά και πρέπει να διοριστούν όλοι οι ασεπιτες.επρεπε ήδη να έχουν διοριστεί. Και αυτοί και τα 24μήνα και τα 30 μήνα και όποια άλλη εκκρεμότητα μου διαφεύγει. Δεν υπάρχει κανείς που να διαφωνεί με αυτό. Αυτά τα κατά προτεραιότητα και είναι βλακείες. Όλοι μαζί παιδιά Όχι ο ένας απέναντι στον άλλο.
Όλοι μαζί παιδιά Όχι ο ένας απέναντι στον άλλο.
Συμφωνω απολυτα με Green.υπαρχει περιπτωση ποτε να δοθει προτεραιοτητα στον βαθμο?Ελεος πια!!!!Δηλ αυτος που εγραψε 55 κ εχει γραψει τεραστια προυπηρεσια θα προηγειται αυτου που εγραψε 72 κ για λιγο εμεινε αδιοριστος πριν απο 6 χρονια?Κα στο 40%παλι ο καθαρη προυπηρεσια?Παλι 3 πινακες?Χτυπιομαστε να σταματησουν οι500 πινακες γιατι ανοιγουν παραθυρακια κ μπουκαπορτες κ ξαναερχεται η πεαδ κ ζηταει μια απο τα ιδια?Ντροπη πια,ντροπη... υγ.Δεν εχω υψηλη βαθμολογια στον ασεπ αλλα πως να το κανουμε δεν μπορω παρα να θεωρησω, αν μη τι αλλο, αξιοκρατικοτατο το οτι θα προηγειται εμου αυτος που εγραψε καλυτερα.Ελενιτσα 1, δεν φανταζομαι να διαφωνεις με αυτο.Κ επειδη εισαι φιλολογος κ ξερεις τι υλη ειχαμε για διαβασμα θα επρεπε να αναγνωρισεις τον κοπο του αλλου που εγραψε καλυτερα απο εσενα κ να κανεις στην ακρη.Το σχολιο που γραφτηκε περι χομπι πιο πανω (δεν θυμαμαι απο ποιον) το αντιπαρεχομαι γιατιμαλλον χαρακτηριζει αυτον που το εγραψε υγ.Επειδη εχω 2 επιτυχιες στον Ασεπ ,εχω δουλεψει ωρομισθια ,αναπληρωτρια κ πδσ (να μην ξεχναμε οι φιλολογοι το περσινο εξευτελιστικο τυρακι της πδς )ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑ