0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν είναι δική μου άποψη. Έτσι κι αλλιώς θα ανοίξουν οι πίνακες αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους και θα μπει μέσα η προϋπηρεσία της μεταβατικής περιόδου οπότε θα επέλθει ανακάτεμα Δεν μπορεί να πάρει 24 μηνο έως το 2010 όταν εδώ υπάρχουν αναπληρωτές με 50 και 60 μήνες...είναι σκανδαλώδες...αυτό που είπαν από πεα είναι πως πάνε για ένα πίνακα εκέινον της πραγματικής προϋπηρεσίας με μέσα όλα από το 2010 και μετά...
Eνω δεν ειναι καθολου σκανδαλωδες να κλεινουν οι πινακες να ψηφιζουν νεο νομο και μετα να ξανανοιγουν και να λενε ααα τελικα θα μετρησει! Θα το χαρακτηριζα επιεικως αισχρο !!! Δεν ειναι θεμα μ αρεσει δε μ αρεσει. Ειναι αντικειμενικα ανεντιμο και ανηθικο!
ΠΡΟΩΠΙΚΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΡΙΑ ΑΣΕΠ 2006 ΚΑΙ 2008[b]ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ [/b] ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ -ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ-...ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟ
οι πίνακες αναπληρωτών θα επικαιροποιηθούν, προφανώς για να συμπεριλάβουν όσους υπηρέτησαν ως αναπληρωτές από το 2010 και μετά και δεν εντάχθηκαν επειδή είχε παγώσει η τροφοδότησή τους.
δηλαδή τωρα τι θέλεις ακριβώς; επειδή εσύ δεν δούλεψες τότε να μην μετρήσει και η δική μας προϋπηρεσία; Μια χαρά!θα υπάρχει ο ένας πίνακας με την πραγματική κι ο άλλος με τα διπλάσια των δυσπρόσιτων. Αλλιώς πώς θα λαμβάνεις μπόνους για να σε ωθεί να ξαναπάς σε δυσπρόσιτα; κάπου πρέπει να φαίνονται...
μπορεις να μου πεις ενα λόγο που απορείς για τη συνάδελφο που ειναι στην Π Ε Α Δ ; Επειδή τη βολεύει το 24μηνο ή το 60% ; Ακούστε συνάδελφοι επειδή οι καιροί ειναι δύσκολοι , η ανεργία μεγάλη και τα νευρα τσίτα ...Ολοι οι εκπαιδευτικοί φορείς , ΟΛΜΕ , υπουργείο κλπ μας θέλουν συσπειρωμένους . Όλους μαζι . Μεμονωμένες φωνές δεν ακούγονται . Για αυτο το λογο ας οργανωθούμε καλύτερα όσο μπορούμε για να πετύχουμε κατι . Και η ΠΕΑΔ με όλους εδώ μεσα μπορει να γίνει παρα πολυ δυνατή . Τόσο δυσνόητο ειναι πια οτι οφείλουμε να είμαστε ολοι μαζι ;
έτσι και αλλιώς το 2015 δεν θα γίνουν διορισμοί και μετά θα γίνουν όσοι πει η μέρκελ.
Και επειδή εσυ δούλεψες παρ´όλο που ο νόμος παρετεινε την μεταβατικη και κρατούσε κλειστούς τους πίνακες, να μετράει η προϋπηρεσία;πολυ νόμιμο,δίκαιο και ηθικό το βρισκω.!τι να σου πω.