0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να το πω αλλη μια τοτε γιατι δεν εγινα κατανοητη μαλλον.Δεν θεωρω δικαιο να προτασσεται στο'' διευρυμενο 24μηνο''η προυπηρεσια εναντι του ασεπ.Πρωτα η βαθμολογια κ μετα τα μορια της προυπηρεσιας σου.Η ενας πινακας οπου ΟΛΗ Η
To μπονους λογικα πρεπει να δοθει μονο για φετος που ξεραμε οτι θα μετρουσαν διπλα τα δυσπροσιτα.
Όχι,γιατί να μην δοθεί και αναδρομικά ;είναι το ίδιο σκεπτικό με το άνοιγμα των πινάκων.Νομίζω πως πρέπει να ζητήσουμε αναδρομικο μπόνους απο το 2010 και μετα.
Μήπως να ξεκινήσει πρώτα πρώτα με την μείωση ή και κατάργηση της περίφημης ποσόστωσης του 20 τοις εκατό των τρίτεκνων?!! Τα τελευταία χρόνια βλέπεις άτομα με ελάχιστα μόρια λόγω τριτεκνίας και μόνο να ξεπερνούν συναδέλφους με καλή μοριοδότηση..φέτος βέβαια ζήσαμε και το τραγελαφικό των προσλήψεων σε κάποιες ειδικότητες (από την α' φάση κιόλας!) ατόμων με μόνο προσόν την λεγόμενη τριτεκνία....γιατί από μοριοδότηση.....μηδέν από μηδέν = μηδέν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και γιατί να μην μπει και η προϋπηρεσία και απο φροντιστήρια,ΙΕΚ και ιδιωτικά ;τζάμπα τρεχαμε;να αναγνωριστουνε ως προϋπηρεσία διδακτική!νομίζω πως πρέπει να ενημερωθεί άμεσα ο Κουρακης.
από ποια από όλα; από αυτά που δεν κολλάνε ούτε ένσημο;εγώ λέω να μετράνε και τα ιδιαίτερα
Απο παντού έχω ένσημα συναδελφε,και όσοι είναι παλιοί μια χαρα ένσημα θα σου φέρουν.Αν γίνει ένας πίνακας να φέρει ο καθένας όλη την προϋπηρεσία του.Αυτο είναι το σωστο.Όσο για τους τριτεκνους ,ναι πήραν αυτούς που δήλωναν κουτακι στο κολοκοτρονιτσι.Τους πολύτεκνους όμως που τους παίρνουν δίπλα στο σπίτι τους και φυτρώνουν 20-20 μπροστά μας γιατί προτασσονταιΔεν βλέπω να τους αναφέρετε και να διαμαρτύρεστε.Ίσως να βλέπετε σωστο και τον μόνιμο διορισμο τους και με ελάχιστα μόρια.