0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το πιθανό είναι να πάρει εναπομείναντες ασεπ (60-40) 24μηνα 30 μηνα και μετά από ενημερωμένους πίνακες πραγματικής προϋπηρεσίας κατά σειρά με προϋπόθεση επιτυχία ασεπ (όπως 24μηνο στυλιανίδη) δηλαδή αν έχεις μια οποιαδήποτε επιτυχία από 98 και μετά :όχι μόρια ασεπ +προϋπηρεσία, π.χ 76 μόρια ασεπ + 45 μόρια προϋπηρεσία κλπ) η κρίσημη μάζα αναπληρωτών είναι ασεπ +προϋπηρεσία για κλάδους που δεν έχουν επιτυχόντες ασεπ (δεν ξέρω, υπάρχουν τέτοιοι;....μπορεί), προϋπηρεσία κατά σειρά κλπ....
Το ευχάριστο είναι ότι σιγά-σιγά η πεαδ και οι οπαδοί της αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους πόθο, που δεν είναι άλλος από την επετηρίδα. Δεν είναι κακό να υποστηρίζει κανείς αυτό που πιστεύει, κακό είναι να το κρύβει.Φυσικά η σοβαρότητα είναι άγνωστη έννοια πια σε αυτό (και όχι μόνο αυτό) θέμα του φόρουμ..
Όσοι έδωσαν ΑΣΕΠ και δεν αναδείχθηκαν διοριστέοι έχουν την συμπάθειά μου! Τα μόρια προυπηρεσίας που έχουν χάρη στον ΑΣΕΠ βεβαίως και να τα χαίρονται! Τα μόρια όμως του ΑΣΕΠ πρέπει να τα αποχαιρετήσουν! Η ζωή συνεχίζεται!
Αυτοί που μιλάνε για φωνή της λογικής και κατάργηση των μορίων του ΑΣΕΠ μπορούν να μας απαντήσουν πού το στηρίζουν αυτό αφού δεν έχει αλλάξει ο νόμος που προέβλεπε τη διατήρηση των μορίων από τη διεξαγωγή του τελευταίου ΑΣΕΠ και των μισών από τον προηγούμενο;Επίσης ξαναρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα. Δουλεύουν ακόμα στα σχολεία ως αναπληρωτές εν έτει 2015 άτομα που δεν έδωσαν ποτέ ΑΣΕΠ και αν ναι πώς το κατάφεραν αυτό;Όλοι όσοι γράφουμε εδώ έχουμε λίγο πολύ "συστηθεί" και τοποθετούμαστε αναφέροντας τι έχουμε βιώσει, άσχετα αν κάποιος διαφωνεί ή όχι μαζί μας. Μερικοί όμως είναι λάβροι στις διατυπώσεις τους χωρίς να μας απαντάνε για την" ταμπακέρα".
Η ταμπακέρια παραπέμπει σε κουτσομπολιό. Σε ενδιαφέρει να μάθεις τι έχω κάνει στη ζωή μου;Εδω παραθέτουμε επιχειρήματα.
Γιατί να προστίθενται τα μόρια μόνο του πιο επιτυχημένου ΑΣΕΠ; Η προϋπηρεσία δεν προστίθεται κάθε χρόνο; Να μπαίνουν όλα τα μόρια όλων των ΑΣΕΠ που έδωσε κάποιος.