0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι επιχειρήματα, τι ήθος!
Λοιπόν, όπως καταργήθηκε η επετηρίδα και η σειρά που έδινε έτσι καταργείται και ο ΑΣΕΠ και τα μόρια που έδινε. Το θέμα είναι αποφασισμένο και είναι μάταιο να το συζητάμε!Κατά τα λοιπά, θα γίνει ένας νέος πίνακας. Δε θα έχει μέσα φροντιστήρια φυσικά (κρίμα γιατί έχω 15 χρόνια φροντιστήρια ). Ούτε εκπαίδευση ενηλίκων (πάλι κρίμα). Τί θα έχει;Θα έχει παλαιότητα πτυχίου, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες (μπορεί και δύο γλώσσες), βαθμό πτυχίου, ecdl, κοινωνικά κριτήρια και φυσικά προυπηρεσία (συζητάνε αν βάλουν και τα ιδιωτικά σχολεία στην προυπηρεσία και μάλλον θα το κάνουν). Το πόσο θα μετράει το καθένα από τα παραπάνω είναι προς συζήτηση. Μπορούμε λοιπόν να συζητήσουμε το πόσο θέλουμε να μετράει το κάθε παραπάνω κριτήριο ή να συζητάμε στον αέρα για την αποφασισμένη κατάργηση των μορίων ΑΣΕΠ.Όσο για μένα (που είμαι φιλόλογος) και τη σειρά βαρύτητας κάθε κριτηρίου: Tί θεωρώ σωστό; 1. Προυπηρεσία 2. Παλαιότητα πτυχίου 3. Κοινωνικά κριτήρια και τα υπόλοιπα με λίγη βαρύτητα.Τί με συμφέρει; 1. Παλαιότητα πτυχίου 2. Μεταπτυχιακά 3. Ξένες γλώσσες (να βάλει τρεις σε επίπεδο Γ2). Με συμφέρει επίσης να προστεθεί η προυπηρεσία 12 μηνών που έχω στα ιδιωτικά στην προυπηρεσία 6 μηνών που έχω στα δημόσια. Κοινωνικά κριτήρια θα με τσακίσουν!Αυτά! Ας μιλήσουμε για αυτά λοιπόν! Όποιος βέβαια θέλει μπορεί να ανοίξει θέμα " άδικη η κατάργηση του ΑΣΕΠ και των μορίων του" και να βγάλει εκεί τον (δικαιολογημένο ίσως) πόνο του. Εγώ πάντως όταν το 1996 που πήρα πτυχίο καταργήθηκε η επετηρίδα (θα ήμουν διορισμένος τώρα) δεν έκανα σαν μικρό παιδί όπως εσείς τώρα! Grow up!
τί θα κάνω θα πρέπει να είμαι αθηνα ή σε άλλο μεγάλο αστικό κέντρο για να το παρακολουθώ ή να μην πάω καθόλου αναπληρωτής προκειμένου να το παρακολουθήσω για να με διορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ;....τέτοια θα ζητήσει; ....μια χαρά να τον ξαναψηφίσουμε!!!
Ο Συριζα θα σου φταίει που το ζητάς μόνος σου να διοριστείς με αυτό τον τρόπο, αφού δεν σε συμφέρει άμεσα η επετηρίδα; Χαχα πλ@κα έχετε μερικοί...
δεν ζητήσαμε να διοριστούμε με αυτόν τον τρόπο....μάλλον καταλαβαίνεις ό,τι θες...
την παλαιότητα λοιπόν την είχα ακούσει κι εγώ....την θέλει η ΟΛΜΕ και ο Μπράτης και η παρέα του που δεν ήθελαν με τιποτα μα με τιποτα ασεπ... και είπαν δεν βολεύουμε τους κολλητούς μας;
Μάλλον εσύ ότι θυμάσαι χαίρεσαι... φωτογραφικούς διορισμούς ζητάτε με γνώμονα τι σας συμφέρει εδώ και τώρα. Αυτή η στάση μας έχει φέρει σ αυτό το σημείο, δεν ήταν έτσι η εκπαίδευση ανέκαθεν!
καλά όλοι πιστευετε οτι προλαβαίνει να βγάλει καινούργιο σύστημα διορισμών μέχρι το καλοκαίρι?