0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς Madonna Mia υπήρξαν αδικίες αλλά το θέμα ειναι τώρα τι κάνουμε ! Όσοι έχουν προϋπηρεσία δεν την απόκτησαν όλοι με μέσων . Όσοι πέτυχαν στον ΑΣΕΠ του 2008 και δεν έχουν δουλέψει στην εκπαίδευση ούτε 1 ώρα δεν ειναι καλύτεροι απο κάποιους που δουλεύουν με προϋπηρεσία . Μπορούμε να βρίσκουμε υπέρ και κατα και για τις δυο περιπτώσεις ! Το ποιο σωστό κατα τη γνώμη μου , διορισμό όλων των εκρεμοτητων και ποσόστωση και απο τους δυο πινακες για όλους τους άλλους .
το 24+ασεπ το συμφωνα με τις αναγκες εγινε γιατι 1ον δεν μπορουσε να αποροφησει ολους οσους περασαν την βαση απο το διαγωνισμο ως όφειλε(ηθελε να βολευει και τιθς προυπηρεσιες....)και 2ον το συμφωνα με τις αναγκες γραφτηκε γιατι οπως γνωριζουμε δεν θα επρεπε να προσλαμβανει αναπληρωτες . Επρεπε να κανει διορισμους. Ουτε το 1 εγινε ουτε το 2!
Συμφωνώ οτι μεγαλύτερο ποσοστό πρεπει να έχει ο ΑΣΕΠ που ειναι αξιοκρατικος ! Οτι έγραψες πήρες . Εγώ είμαι και στους δυο θεωρητικούς πινακες . Αλλά το σωστό ειναι πρώτα ΑΣΕΠ και μετά τα αλλά ! Αν τώρα έπερνε μόνο ΑΣΕΠ και όχι άλλες κατηγορίες θα είχα διοριστεί απο το 2008 ίσως και το 2006 . Όπως βλέπεις εχω αδικηθεί ! Ας προχωρήσουμε όμως με κοινή γραμμή αλλιώς θα χάσουμε πάλι στα θέλω του καθενός και απο τύχη θα διοριςτουμε στο τέλος !
οι νηπιαγωγοι οχι μονο εχουν επιτυχοντες αλλα εχουν κ διοριστεους αδιοριστους απο το 08
δηλαδή όσοι έχουν μεγάλες προϋπηρεσίες και ασεπ από το παρελθόν πως θα δικαιωθούν;
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις...εν μια νυκτι εκοψαν θεσεις στο διαγωνισμο του 08 απο τον ασεπ κ τις εδωσαν σε 24μηνο...480 ασεπιτες και γυρω στους 700 τοσους απο γυρω /γυρω.ειναι αυτο 60/40?