0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάντως επειδή τα παρακολουθώ εφέτος πήρε από γ στους πε 02 στις κυκλάδες μειωμένου....
Δεν ξέρω αν κάποιος συνάδελφος φιλόλογος γνωρίζει παρόμοια περιστατικά στον πίνακα και μπορεί να προσυπογράψει τους ισχυρισμούς μου.Αναφέρομαι στην ειδικότητα των φιλολόγων.
Συμφωνώ με τη Χρυσή. Τα χρόνια της μεταβατικής, αν είχε τηρηθεί ο νόμος του ' 97, όσοι είμασταν επιτυχόντες του 2008, θα μπορούσαμε να είμασταν αναπληρωτές. Αντ' αυτού έχουμε εισπράξει 6 χρόνια ανεργίας.
ERTA, μιλάω για την πρόσθετη διδακτική στήριξη, η οποία δε θυμάμαι μέχρι ποιο έτος ήταν εκτός των δηλώσεών μας. Στην ίδια πόλη δε δούλευα πρόσθετη με δύο επιτυχίες ΑΣΕΠ και δούλευε κάθε χρόνο άτομο συνομίληκό μου που είχε αποτύχει.Νομίζω ότι είμαι αρκετά σαφής, μπορώ να σου στείλω λεπτομέρειες σε π.μ αν θέλεις.Δύο χρόνια δε δούλεψα καθόλου 13-14 ενώ το συγκεκριμένο άτομο εργάζεται, πλέον ως αναπληρώτρια, κάθε χρόνο.Δεν ξέρω αν κάποιος συνάδελφος φιλόλογος γνωρίζει παρόμοια περιστατικά στον πίνακα και μπορεί να προσυπογράψει τους ισχυρισμούς μου.Αναφέρομαι στην ειδικότητα των φιλολόγων.