0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλ. πως θα τους λαμβανει υποψιν; για πόσο θα τους λαμβάνει υπόψιν ;
...μέχρι να εξαντληθούν οι πίνακες με μεγάλες προϋπηρεσίες...
και ίσως στο μέλλον κάνει έναν ασεπ για να δώσει την ευκαιρία να έχουν κάποιοι μια επιτυχία...
αρα καταργει ή όχι τον ασεπ;; νομίζω ότι ο υπουργος είναι αδιάβαστος.... λυπάμαι περίμενα περισσοτερη υπευθηνοτητα απο αυτη την κυβέρνηση
όχι μία λίστα δηλαδή όπως 24μηνο + ασεπ δηλαδή έχεις περάσει τη βάση; οκ +προϋπηρεσία +όλα τα άλλα και διορισμός τελειο!!!!
Το προηγουμενος ασεπ εγω δεν το καταλαβα ως ολους τους προηγουμενους. Πιθανοτατατα! Αλλιώς θα ελεγε τελευταιος. Αλλα μου ειναι ασαφες. Θα προτιμουσα προηγούμενΟΙ. Επίσης ξανα δεν αποτρεπει ολη αυτη τη δικαστική αναστατωση με τις προσφυγές, που στην περιπτωση που δικαιωθουν χιλιάδες κόσμος, τι θα γινει πρώτα? και οσοι πανε με το νεο νόμο πάλι μηπως θα ειναι εκτεθειμένοι απο έλλειψη θέσεων η συνταγματικότητας, ή μηπως θα ειναι οι άλλοι?Που με κανει να πιστευω οτι μηπως δεν ξερουν καλά το θεμα στην ηγεσια του υπουργειου και το εχουν υποτιμησει?
θα μετραν και οι ιδιωτικες προυπηρεσιες; με τι ρυθμο θα γίνεται η απορροφηση δηλ. πόσους θα διορίζει;Γιατι αν διορίζει λίγους κάθε φόρα , κλάφτα