0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θελει να δώσει ενα ρόλο κομπάρσου στο ασεπ και νομίζει οτι αυτο θα περάσει?
το υπουργείο εξετάζει την κατάργηση των γραπτών εξετάσεων και όχι του ρόλου που έχει το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού στην πρόσληψη μόνιμων εκπαιδευτικών, ως εγγυητής διαφάνειας και αξιοκρατίας με βάση τα κριτήρια που τίθενται σε κάθε προκήρυξη θέσεων.απλά πράγματα...
Nαι γιατι η κυβερνηση νομοθετει..Τα περι ανεξαρτητης αρχης ειναι δονκιχοτισμοι και μελλοντολογικα σεναρια..
Η κυβέρνηση νομοθετεί;;;; μη τα πετάτε έτσι απότομα αυτά...
To ότι δεν είναι απλά τα πράγματα φαίνεται από το ότι κανείς δεν έχει κάνει συγκεκριμένες δηλώσεις.Όταν από τη μια λες σέβομαι το Ασεπ, αλλά από την άλλη του λες σε κρίνω που έκανες γραπτό διαγωνισμό ή κοίταξε να προσμετρήσεις προϋπηρεσία που το ΣτΕ έκρινε ότι δεν πληρεί τις συνταγματικές εγγυήσεις.... εμένα αυτό μου θυμίζει Χούντα.Επίσης θέλω να τονίσω ότι οι γραπτές εξετάσεις αφορούν το τακτικό προσωπικό, η επιλογή το ειδικό επιστημονικό προσωπικό και τις καθαρίστριες... και τα κοινωνικά κριτήρια ένα ποσοστό επί των προσλήψεων. Επιμένω πως αν το κράτος θέλει να κατάργήσει τις γραπτές εξετάσεις, πρέπει να το κάνει για όλον το δημόσιο τομέα και για όλα τα υπουργεία.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΓΙΑ ΟΑΕΔ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ......Αν σκεφτούν κάτι τέτοιο θα μιλάμε για ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.......
Επίσης θέλω να τονίσω ότι οι γραπτές εξετάσεις αφορούν το τακτικό προσωπικό, η επιλογή το ειδικό επιστημονικό προσωπικό και τις καθαρίστριες... και τα κοινωνικά κριτήρια ένα ποσοστό επί των προσλήψεων. Επιμένω πως αν το κράτος θέλει να κατάργήσει τις γραπτές εξετάσεις, πρέπει να το κάνει για όλον το δημόσιο τομέα και για όλα τα υπουργεία.