0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετα θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει!
Οι πιο πολλοι ξεχνατε εδω μεσα οτι μπορει τελικα να παρει "ξερα" απο τους επιτυχοντες του ΑΣΕΠ 2008, κατα σειρα βαθμολογιας. Αυτο αλλωστε λεει και η αποφαση του Στε
Και αν είναι να μετρήσουν και τα δύο τότε έχεις την σημερινή λίστα αναπληρωτών, που είναι και το πιο εύκολο και γρήγορο από πλευράς επεξεργασίας , αντε να μπει και κανα Μεταπτυχιακό και κοινωνικά. Επίσης ετσι αυτοί που θα έχουν αντίρρηση θα είναι οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ που δεν είναι ψηλα στην λίστα αναπληρωτών, που όμως διακαιώθηκαν από το ΣΤΕ. Εφόσον δεν υπάρχουν αρκετοί διορισμοί, ποιόν να πρωτοσπρώξεις?!
όσοι δεν προσφύγουν δεν διορίζονται; ο αναδρομικός διορισμός αφορά μόνο όσους προσφύγουν; τι σας είπαν οι δικηγόροι;
πόσο δίκαιο έχεις. σε αυτη την κατηγορία ειμαι εγώ με 81 βαθμο ασεπ παραλίγο διοριστέα κ με πήγαν πίσω οι προϋπηρεσίες των άλλων στο πινάκα αναπληρωτων.
Σε λιγες μερες με το νεο νομοσχεδιο θα συνελθετε..Και εγω ειμαι επιτυχων το 2002 μηπως να παρει απο εκεινον τον πινακα?Οτι ναναι...κανενα αισθημα δικαιου...ο απολυτος παρτακισμος
Για σένα υπάρχει μόνο το δίκαιο του ισχυρού... συνδικαλιστικά...Αν η απόφαση του ΣτΕ δεν είναι 'το δίκαιο', τότε τί είναι;Ας έχουν και οι επιτυχόντες του 2008 μια ευκαιρία να μπουν στο σχολείο.
Για μενα υπαρχει το δικαιο οτι δουλευω απο το 2002..Οι επιτυχοντες του 2008 δε θα πατησουν επι πτωματων για να εχουν την ευκαιρια σα να εχουν πιασει το Τζοκερ..Ελεος...
Απλά τυχαίνει η απόφαση του ΣτΕ να συμφωνεί με τη λογική και με τη φωνή κάποιων ανθρώπων που δεν άκουγε κανείς τη φωνή τους. Το ΣτΕ μας έδωσε τη φωνή, που τόσα χρόνια μας τη στέρησε η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ.
+2
Το δίκαιο του ανέργου επιτυχόντα σε πανελλήνιο διαγωνισμό, δε σε νοιάζει προφανώς... Απλά τυχαίνει η απόφαση του ΣτΕ να συμφωνεί με τη λογική και με τη φωνή κάποιων ανθρώπων που δεν άκουγε κανείς τη φωνή τους. Το ΣτΕ μας έδωσε τη φωνή, που τόσα χρόνια μας τη στέρησε η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ.