0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά εσύ γιατί αγχώνεσαι τόσο; Μήπως είσαι από τους "παράνομους"; Τα κάνατε κρυφά, ώστε να μην το μάθουν πολλοί και πάρουν τις θέσεις σας!!! Έχω "φίλους" οι οποίοι δικαιώθηκαν και παρόλο που βρισκόμασταν και μιλούσαμε συνέχεια για την εκπαίδευση δεν έλεγαν τίποτα για την προσφυγή!! Τόσο καλοί "φίλοι"!!!
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον δικηγόρο δεν τον έβαλε η ΟΛΜΕ! Έτσι ώστε να διοριστούν αυτοί που πρέπει και όχι αυτός που "πρόλαβε"!!! Θεωρώ ότι πολλοί από τους 600 είναι παράνομοι αφού θα διορισθούν σε βάρος άλλων!!!
Συνάδελφε μάλλον δεν στα έχουν μεταφέρει καλά τα πράγματα. Δεν διορίζεται κάποιος στη θέση άλλου. Σου ξεκαθαρίζω αρχικά ότι η βαθμολογία μου είναι υψηλή και οριακά δεν διορίστηκα. Οι θέσεις που μπορούσαν να διεκδικηθούν (ΑΣΕΠ 2008) εξαιτίας της απόφασης του ΣΤΕ (527/2015/Ψήφοι 29-0) ήταν πάνω από 2000 (ίσως 2500). Αν λάβεις υπόψη ότι περίπου 350 υψηλόβαθμοι προσέφυγαν έγκαιρα και τις διεκδίκησαν, οι υπόλοιποι που ήταν ίσως λίγο πιο πίσω διεκδίκησαν κάποιες από τις υπόλοιπες θέσεις αναλαμβάνοντας το ρίσκο, αλλά και το ψυχικό και οικονομικό κόστος. Όπως καταλαβαίνεις αρκετές άλλες θέσεις χάθηκαν αφού κανείς δεν τις διεκδίκησε μέσα στο εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος. Σε τέσσερις μήνες κλείνουμε 4 χρόνια από τότε που εκδόθηκε η παραπάνω απόφαση. Τώρα, εάν η κρυφή σου ελπίδα ήταν ότι θα μπορούσες να οικειοποιηθείς τους αγώνες των άλλων, και να μιλάς για άτομα που πρόλαβαν να διοριστούν επειδή διεκδίκησαν (ως όφειλαν) νόμιμα κάποια δικαιώματά τους είναι άλλο θέμα. Δυστυχώς, μάλλον διαψεύστηκες. Δυστυχώς ο αγώνας που επέλεξες από τον καναπέ δεν απέδωσε. Από την στιγμή που είχες οποιαδήποτε εμπλοκή με την εκπαίδευση όφειλες να είχες ενημερωθεί για την απόφαση αυτή και να διεκδικούσες έγκαιρα το δίκιο σου.
Ωραία τα λέτε βρε παιδιά, όπως σας βολεύει!