0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλώντας με την πάρεδρο το πρωί μου έκανε εντύπωση το εξής. Μόλις αρχίσαμε μου είπε γεμάτη χ α ρ ά αφού άκουσε τ' ονοματεπώνυμο τη σειρά μου και τον αγώνα για διορισμό. "Οπότε θέλετε απλά διορισμό κι όχι αναδρομικότητα!" Εκεί της είπα ότι ζητάμε αναδρομικό διορισμό! Ε, στο σημείο αυτό αλλάζει ύφος κι από χαρές περνάει στην επίθεση λέγοντας ότι το ΔΕΑ δε μιλά για διορισμό και τα λοιπά που είπε ότι οι μόνιμοι δεν είναι αντισυνταγματικοί κι ας λέει η 527 κι ότι δεν υπάρχει μπλοκάρισμα νέων διορισμών κι ήτανε όλο νεύρα!
Ο δικηγόρος μου έχει πει ότι διορισμός και αναδρομικότητα πάνε μαζί. Πακετάκι... Έχουμε υποστεί βλάβη που αναμφίβολα ξεκινάει κάποια χρόνια πριν. Όποιος διαβάσει την απόφαση του ΔΕΑ το καταλαβαίνει. Τώρα αναφορικά με τα κόλπα που είναι πιθανό να σκαρφιστούν για να μην μας την δώσουν δεν ξέρω... Είναι ικανοί για τα πάντα. Ούτε αυτό μου το έχει αποκλείσει ο δικηγόρος.
Ναι έβγαζε εμπάθεια και χολή. Πρωτοφανές για κάποιον που εκείνη τη στιγμή είναι σε μια υπεύθυνη θέση για να γνωμοδοτήσει. Μάλιστα μου είπε και το εξής " ΕΓΩ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ"
Για την 527 μου είπε ότι μπορεί η απόφαση αυτή να λέει έτσι μα υπάρχουν άλλες αποφάσεις του ΣΤΕ που λεν ότι οι διορισμοί από 40% 24μηνο 30μηνο είναι συνταγματικοί. Επίσης για το ΔΕΑ είπε ότι λέει ή ανάκληση ή όχι. Άρα δε μιλά για διορισμό. Κι ότι δεν υπάρχει μπλοκάρισμα των νέων διορισμών από προυπηρεσίες κι ότι ερμηνεύουμε λάθος την απόφαση. Όπως καταλαβαίνετε γνωμοδοτεί μια που επιδίδεται σε όργιο αυθαίρετων ερμηνειών των αποφάσεων για να προστατέψει το status quo.