0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αναδρομικότητα είναι το παν! Εγώ προσωπικά ως υψηλόβαθμος δεν την χαρίζω σε κανέναν ούτε την παζαρεύω! Περιμένω την επιτροπή συμμόρφωσης για να αναγκάσει το Υπουργείο να πράξει τα δέοντα και η πολιτική βούληση να πάει περίπατο γιατί το Υπουργείο παρουσιάζει το θέμα σαν να μας κάνει την χάρη που θα μας διορίσουν! Σε κάποιους θα την κάνει σε εμένα όχι!Ας μην διοριστώ σύντομα την αναδρομικότητα μέσω της δικαστικής οδού δεν την χάνω! Πολιτική βούληση χωρίς αναδρομικότητα δεν θέλω!Εν αναμονή της επιτροπής......
Στην επιτροπή συμμόρφωσης θα φανεί αν μας κοροϊδεύουν στο υπουργειο γιατι δυο πράγματα θα συμβούν ή θα δηλώσει ο δικηγορος του υπεπθ οτι θα συμμορφωθεί ή θα καταθέσει επιχειρήματα εναντιον των αποφάσεων , οτι και αν ειπωθεί θα εχει εντολή απο τον υπουργό να ειστε σίγουροι . Ολα αυτα παραδίδονται γραπτώς στο δικαστήριο ολα τα υπόλοιπα στα τηλέφωνα που μας λενε ειναι για να μας ψαρώνουν ή να μας αποφεύγουν.
Συγνώμη το πρώτο και βασικό είναι να διοριστουμε το δεύτερο είναι η αναφμδρομικοτητα... Τώρα εάν δε διοριστουμε δε θα έχουμε αναδρομικότητα... Αυτή την στιγμή το άγχος μας είναι να διοριστουμε.
Κάποιοι που έχουμε σίγουρο τον διορισμό με βάση την σειρά κατάταξης στον πίνακα είναι το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει.
εδω θα διαφωνήσω. εγω υποστηρίζω με σθενος διορισμο και γαι τους 600διορισμό για τους επιτυχόντες του 2006αναδρομικο διορισμο για ολους μαςτωρα τα περι του ειναι πολλοι οι 600 εκαναν συμφωνιες να μας ριξουνδεν εχουν να μας πληρωσουν ....τα ακουω βερεσέ την ωρα που και διοριζουν 1000αδες και σπαταλουν χρημα προς καθε κατευθυνση.ειμαστε λιγοι για να μοιραζόμαστε σε υποομάδες.