0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορισμένοι φαίνεται να παίζουν με την φωτιά, ο κύριος αυτός της ΔΟΕ πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη, διότι παροτρύνει για μη εφαρμογή αποφάσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης, πώς λέγεται άραγε νομικά αυτό; Μήπως προσπάθεια κατάλυσης του Δημοκρατικού πολιτεύματος; εφόσον απαξιώνεται ο ένας πυλώνας της που είναι η Δικαιοσύνη; Μήπως σιγά σιγά να ξεκινούν και οι μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν ονοματεπώνυμο μήπως και αρχίσουν να σφίγγουν οι κώλοι ορισμένων που παρά πήραν αέρα; λέω εγώ τώρα......
Μπορείς να μου πεις σε ποιο πράγμα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΟΕ και πότε;
Αυτή εδώ είναι η είδηση και δεν αφορά τον πρόεδρο της ΔΟΕ μα το συντονιστικό των αναπληρωτών. Κι ούτε αναφέρεται στις δικαστικές αποφάσεις. Ψυχραιμία παιδιά. http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/syntonistiko-anapliroton-adioriston-ekpaideytikon-neo-systima-toy-ypoyrgeioy
Εγώ νομίζω πως εκεί αναφερόταν η Μυρτώ και δεν κατάλαβε καλά από ποιους ειπώθηκε και τι. Μιλάμε γι' αναπληρωτές που αναφέρονται σ' αιτία πολέμου με την εισαγωγή αντικειμενικών κριτηρίων στο νέο σύστημα διορισμών. Ούτε για πρόεδρο ΔΟΕ κι ούτε για δικαστικές αποφάσεις. Ας παραθέσει η Μυρτώ δική της πηγή. Και παρακαλώ τη απουσία πηγής να μη βγάζουν οι συνάδελφοι βιαστικά συμπεράσματα και να καλούν σ' εξώδικα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Στις 9/10/18 ανακοινώθηκε από το Υπουργείο ο μόνιμος διορισμός 11 εκπαιδευτικών στην Δ.Ε. από τους πίνακες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2008. Το ίδιο θα πρέπει να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα και για τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς που έχουν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.