0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλ. τώρα υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν είναι θυμωμένοι κι οργισμένοι με το Υπουργείο; Υπάρχουν εκπαιδευτικοί που θεωρούν πως όλα βαίνουν καλώς;
Συνάδελφοι καλησπέρα. Τα σχετικά με την υπόθεσή μας νέα δεν είναι τα αναμενόμενα. Ενημερώθηκα οριστικά πριν από λίγες ώρες ότι τελικά το Υπουργείο δεν κατέθεσε τις θέσεις του (όπως όφειλε) στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΔΕΑ. Η προθεσμία εξέπνευσε σήμερα. Αυτό μπορεί πρόχειρα να ερμηνευτεί από τους νομικούς ότι δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε διορισμούς και απλά κερδίζουν χρόνο εμπαίζοντάς μας.
Ναι λεγονται ..."μονιμοι"...
Θεωρώ ότι η πλειοψηφία της εκπαιδευτικης κοινότητας δεν είναι μαζί μας ή για να εκφράσω την προσωπική μου άποψη είναι όλοι τους απέναντι στους 600. Επίσης θεωρώ πως κανένας δε θέλει να βγει η ΝΔ γιατί ξέρουμε τις θέσεις του Μητσοτάκη για τη δημόσια εκπαίδευση. Ο,τι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας. Ας παραδειγματιστουμε απ τους φοιτητές και ας πάμε και εμείς στο υπουργείο. Όχι να σπάσουμε πόρτες αλλά να μας "δουν" παρουσία των δικηγόρων μας και να απαιτήσουμε να μας ακούσουν οι ιθύνοντες και να δεσμευτούν γραπτώς απέναντι μας(παρουσία δικηγόρου βεβαίως) για την πορεία του διορισμού μας. Και να "απηλεισουμε" για δικαστήρια περί αργοπορίας και ψυχικής οδύνης και δε ξέρω τι άλλο να πω είμαι στα όρια μου...
Κι αυτή η κατηγορία εκπαιδευτικών είναι ευχαριστημένη με το Υπουργείο; Γιατί ακριβώς; Επειδή αμοίβονται καλά, επειδή κάνουν μάθημα σε ιδανικά σχολεία, κάτω από ιδανικές συνθήκες ή επειδή βλέπουν τα αντικείμενα που διδάσκουν να παραγκωνίζονται ή να εξοβελίζονται με τις νέες αλλαγές που προωθούνται;