0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι ότι τους έχει δοθεί πάρα πολύ χρόνος και μας έχουν φλομώσει στις δικαιολογίες... Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι αντιμάχονται λέγοντας ότι πρέπει να ακολουθήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες, γι αυτό και η καθυστέρηση.Δεν πρέπει να τους δίνουμε πλέον άλλοθι. Όλοι είμαστε στα όρια μας. Δεν είναι λίγα αυτά που έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια.
Υπερβολές του χειρίστου ειδους. Προσφύγατε στην δικαιοσυνη όπως έκαναν και πολλοί άλλοι εκπαιδευτικοί που ήδη διορίστηκαν και αναμένετε την εφαρμογή των αποφάσεων της. Που το βρήκες η γραμμένο ότι εκπαιδευτική κοινότητα είναι απέναντι στους δικαστικά δικαιωθέντες; Αναζητήστε αλλού τις αίτιες και τις ευθύνες της καθυστέρησης εκ μέρους του υπουργείου και μην πυροβολείτε επί δικαίων και αδίκων.
Ανεμε2017 είμαι νηπιαγωγος και ξέρω τι ακούω από άλλες "συναδέρφους" μου για το πόσο βυσματικη είμαι (γελάει ο κόσμος) που πήγα δικαστικά για το διορισμό μου και θα δικαιωθω (έτσι νομίζεις θα σας κάνουμε εκ νέου προσφυγή και δε θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ, λόγια "συναδέρφου). Υποθέτω πως και οι άλλες ειδικότητες δε χαρούν ιδιαίτερης εκτίμησης από τους άλλους συναδέρφους τους. Δε λέω ότι φταίνε μόνο οι έχοντες προϋπηρεσία, ξέρουμε πως μπάσιμο βγαίνουν καθημερινά στο υπουργείο και πιέζουν και αυτοί.
Διαβασε πάλι τα σχόλια σου και μου απαντάς....από που προκύπτει πως όλη η εκπαιδευτική κοινότητα είναι εναντίον σας. Η προσφυγή στην δικαιοσυνη είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη...οπότε τα περί βύσματος δεν ισχύουν. Ζητήστε τη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων μέσω των δικηγόρων που πληρώνετε αδρά και μην σηκώνετε σκόνη....στις σελίδες της pde....καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα[/quoteΣε εμένα το λες ότι η προσφυγή στην δικαιοσυνη είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη??? Πλάκα κάνεις?? Δε μπορώ να σε καταλάβω. Και ναι αυτό θέλουμε και αυτό κάνουμε κύριε Ανεμε2017 πιέζουμε να εφαρμοστούν οι δικαστικές αποφάσεις. Αν είστε και εσείς ανάμεσα στους 600 θα καταλαβαίνετε την αγωνία μας. Αν όχι απορώ τι κάνετε στο συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ. Καλό σας βραδυ
Παράθεση από: Anemos2017 στις Οκτωβρίου 23, 2018, 09:36:18 pmΔιαβασε πάλι τα σχόλια σου και μου απαντάς....από που προκύπτει πως όλη η εκπαιδευτική κοινότητα είναι εναντίον σας. Η προσφυγή στην δικαιοσυνη είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη...οπότε τα περί βύσματος δεν ισχύουν. Ζητήστε τη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων μέσω των δικηγόρων που πληρώνετε αδρά και μην σηκώνετε σκόνη....στις σελίδες της pde....καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα[/quoteΣε εμένα το λες ότι η προσφυγή στην δικαιοσυνη είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη??? Πλάκα κάνεις?? Δε μπορώ να σε καταλάβω. Και ναι αυτό θέλουμε και αυτό κάνουμε κύριε Ανεμε2017 πιέζουμε να εφαρμοστούν οι δικαστικές αποφάσεις. Αν είστε και εσείς ανάμεσα στους 600 θα καταλαβαίνετε την αγωνία μας. Αν όχι απορώ τι κάνετε στο συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ. Καλό σας βραδυΜάλλον δεν πρόσεξες τι ακριβώς γράφω...!! Φυσικά εχω το δικαίωμα να σχολιάζω εκτός αν νομιζεις ότι εύχομαι την ταλαιπωρία σας ή ότι όσα συμβαίνουν είναι ευχάριστα για τους ήδη διορισμένους.
Συμφωνώ με ασεπ-χαντερ. Το χαρτί ότι θα μπλοκάρουμε τους διορισμούς δεν ισχύει διότι δεν θα κάνουν διορισμούς. Πρόθεση να μας πετάξουν στους επόμενους. Ο Υπουργός ζυγίζει αντιδράσεις. Αυτό ονομάζεται πολιτική ατιμία.