0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς, όποιος θέλει να βρεί δικαιολογίες, τα καταφέρνει. Πάντως το πρόβλημα, το ξαναλέω, είναι οι συνάδελφοι σας που πιέζουν να διοριστούν όλοι! Μπορεί στην περίπτωση των νηπιαγωγών να έγινε με εξώδικο, στην δική σας γίνεται με καθημερινές οχλήσεις και παρουσία στον 3ο όροφο. Τα συμφέροντα είναι τεράστια., γιατί υπο τις παρούσες συνθήκες όλοι δίνουν αγώνα επιβίωσης. Το δεδομένο είναι πως ο αγώνας αυτός θα δοθεί μέχρι τέλος. Γι αυτό ο διορισμός σας θα είναι ψυχοβγαλτικός!!!
Τι εννοείς?Ότι στον 3ο όροφο είναι δικαστικά δικαιωμένοι εκπαιδευτικοί με χαμηλές σειρές που πιέζουν να διοριστούν όλοι?
Παιδιά το γεγονός ότι το υπουργείο κωλυσιεργεί προ του αναπόφευκτου βαραίνει αποκλειστικά και μόνον το υπουργείο και την κυβέρνηση. Κανέναν άλλον. Η συμμορφωτική είν' η τελευταία διαδικασία, μα κι η οριστική συνάμα, της δικαιοσύνης όπου αργά ή γρήγορα θα υποχρεώσει σ' έκδοση ΦΕΚ. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
Και αυτοί και οι απολυμένοι των ιδιωτικών και οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι και οι προσφεύγοντες ως 36μηνα και οι δάσκαλοι: όλος ο καλός ο κόσμος. Δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα στο Μαρούσι, για να διαπιστώσεις με τα μάτια σου.
Δηλαδή τώρα θα έχουμε και δικαστικά δικαιωμένους υψηλόβαθμους εναντίον δικαστικά δικαιωμένων χαμηλοβαθμων?Κατάλαβα...
Επιτέλους ας πούμε οτι τελικά δεν πρόκειται να διοριστούμε, δε πρόκειται να διορίσουν δικαστικές αποφάσεις για να ησυχάζουν όλοι.. Μας φάγατε πια, έλεεεεεος.. Αλλα που είσασταν ολοι εσείς που είστε τώρα κατά των δικαστικών αποφάσεων, όταν διοριζαν ένα σωρό άτομα 36μηνα, κ εγώ δε ξέρω τι άλλο με προϋπηρεσία που είχαν απόκτησει χωρίς ασεπ... Τώρα ξαφνικά οοοοοολοι κατά των δικαστικών αποφάσεων...
Το "οοοοολοι κατά των δικαστικών αποφάσεων" από πού προκύπτει; Να προσέχουμε λίγο τί γράφουμε και πώς το γράφουμε, γιατί στο τέλος, ακόμα και συνάδελφοι που σας υποστηρίζουν και χάρηκαν με τη δικαίωσή σας (π.χ. εγώ που δεν είχα προσφύγει, αν και επιτυχούσα δις σε ΑΣΕΠ και με καλή σειρά), θα τους κάνετε να αναθεωρήσουν. Καταλαβαίνω την οργή και την αγανάκτησή σας, αλλά η λογική του τσουβαλιάσματος δεν προσφέρει κάτι. Απεναντίας !!!