0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίταξε να δεις συνάδελφε. Παλαιότερα έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση καθώς έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και εσύ ήσουν κατά της πρόταξης στον πίνακα. Εγώ το 2015 μπαινόβγαινα στα νοσκομεία έχοντας δύο συνεχόμενες υποτροπές και παίρνοντας 4 σχήματα κορτιζόνης. Στην εκπαίδευση πρώτη φορά δούλεψα τον Οκτώβριο του 15 σε νησί. Κανείς δεν μου είπε τίποτα. Δεν ήξερα καν το pde. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορούσα από το νοσοκομείο και με όλη την αναστάτωση μου τότε να κάνω αγώνα και προσπάθεια όπως μου υποδεικνύεις. Δεν το ήξερα στην τελική. Το νέο σύστημα με πετάει εκτός καθώς χάνω το κοινωνικό κριτήριο (ευτυχώς έχω αναπηρία λιγότερο από 50%) και χάνω και τα μόρια του ΑΣΕΠ. Με 34 μήνες δεν πάω πουθενά. Τέλος.
Σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών π.χ. λόγω Πρεσπων πριν την έκδοση ΦΕΚ, υπάρχει κατοχυρωση των δικαιωθεντων αφού η τροπολογία έγινε σε συμμόρφωση προς δικαστικές αποφάσεις;drive.google.com/file/d/0B6lQWFuyaL2ddV9DU1JlNFZyVDc5MUxTVkNGNHozdVRNVFZV/view
Τίποτε άλλο, αγαπητή συνάδελφε, έχεις σκεφτεί ως κώλυμα για τους δικαιωθέντες; Μου φαίνεται ότι παντού βλέπεις εμπόδια για τους συγκεκριμένους. Μακάρι να είναι η ιδέα μου!Και επί του ερωτήματός σου. Η συμφωνία των Πρεσπών, όπως φαίνεται, θα ψηφιστεί κανονικά, ειδικά από τη στιγμή που το Ποτάμι έχει τριχοτομηθεί και το ΚΙΝΑΛ δεν θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Επιπλέον, το ΦΕΚ δε θα κάνει παρά λίγες μέρες να εκδοθεί, ειδικά από τη στιγμή που η κυβέρνηση βιάζεται να προχωρήσει το νέο σύστημα διορισμών. Επομένως, μην ανησυχείς για την κατοχύρωση των δικαιωθέντων, εκτός κι αν γνωρίζεις κάτι εντελώς διαφορετικό.
........σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 28 του ανωτέρω νόμου κατά τοδιάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών,(Π.Δ.173/2014, ΦΕΚ 277 Α’/31.12.2014), έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης πουπροκύπτει κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος, απαγορεύεται η έκδοση πράξεων πουαφορούν στο διορισμό ή στην πρόσληψη, καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή πουαναφέρεται στην υπηρεσιακή κατάσταση κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιώνκαι νομικών προσώπων του άρθρου 14 παρ.1 του ν.2190/1994 όπως ισχύει, εκτός απότις πράξεις πειθαρχικής διαδικασίας, διαθεσιμότητας (άρθρο 100 του ν.3528/2007) καιαργίας, καθώς και τις πράξεις που εκδίδονται σε συμμόρφωση προς δικαστικήαπόφαση.drive.google.com/file/d/0B6lQWFuyaL2ddV9DU1JlNFZyVDc5MUxTVkNGNHozdVRNVFZV/view
Ορίστε; Αυτό κατάλαβες από το ερώτημα μου; Εύχομαι να μην ψηφιστεί η συμφωνία αν και όλα δείχνουν ότι θα ψηφιστεί. Και να ψηφιστεί όμως, επειδή η κοινωνία βράζει και εύκολα ανάβει το φυτίλι μιας αναταραχής , ρωτάω: σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές οι δικαιωθεντες είναι καλυμμένοι; Αν διάβαζες τις διευκρινήσεις του άρθρου 28 του ν.2190/1994 θα καταλάβαινες γιατί ρωτάω:........σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 28 του ανωτέρω νόμου κατά τοδιάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών,(Π.Δ.173/2014, ΦΕΚ 277 Α’/31.12.2014), έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης πουπροκύπτει κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος, απαγορεύεται η έκδοση πράξεων πουαφορούν στο διορισμό ή στην πρόσληψη, καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή πουαναφέρεται στην υπηρεσιακή κατάσταση κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιώνκαι νομικών προσώπων του άρθρου 14 παρ.1 του ν.2190/1994 όπως ισχύει, εκτός απότις πράξεις πειθαρχικής διαδικασίας, διαθεσιμότητας (άρθρο 100 του ν.3528/2007) καιαργίας, καθώς και τις πράξεις που εκδίδονται σε συμμόρφωση προς δικαστικήαπόφαση.drive.google.com/file/d/0B6lQWFuyaL2ddV9DU1JlNFZyVDc5MUxTVkNGNHozdVRNVFZV/viewΕπειδή κάποιοι το παρουσιάζουν ως πολιτική απόφαση και όχι ως συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση....
Παιδιά, να σας ρωτήσω κατι: υπάρχει εικόνα για το πόσο χαμηλά στη λίστα επιτυχοντων των ΠΕ02 έφτασαν οι δικαιωθεντες. Αν δεν επιτρέπεται να ρωτήσω εδώ, σορυ.
Που θέλετε να ξέρουμε βρε παιδιά. Ο καθένας σίγουρα ξέρει τη δικιά του σειρά του σε κάθε ειδικότητα. Νομίζω πάντως ότι υπαρχουν άτομα στους πε02 που είναι όντως χαμηλά. Οι δικηγόροι έλεγαν από την αρχή ότι δεν έχει σημασία η σειρά. Είχε πάντως υποπέσει στην αντίληψή μου άτομα χαμηλόβαθμα να δίνουν οδηγίες σε άτομα που είχαμε προσφύγει να μην το λέμε σε πολλούς γιατι ο μεγάλος αριθμός προσφυγών θα αδυνατούσε την υπόθεση. Όμως θέλω να πιστεύω πως ήταν λίγα τα άτομα που έπαιξαν αυτό το παιχνίδι.Εγώ ενημέρωνα όλους όσους είχαν επιτυχίες στον ασεπ χωρίς να ξέρω ποιος ήταν χαμηλόβαθμος και ποιος υψηλόβαθμος. Και ναι δυο ατομα τα οποια με άκουσαν, σε διαφορετικές ειδικότητες, το ένα είναι υψηλόβαθμο και το άλλο χαμηλόβαθμο.Η λύση νομίζω πως μόνο πολιτικά μπορεί να βρεθεί τώρα πια. Η κυβέρνηση έπαιξε με το εμπρόθεσμο στις πλάτες των συναδέρφων και εξαιτίας αυτής της τακτικής πολλά δικάγραφα θα χαθούν και πολλοί συνάδερφοι θα χάσουν το διορισμό άδικα.