0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω πληροφορίες ότι αργούν και δε ξέρουμε μέχρι πότε.. Με δεδομένο ότι τον οκτωβριο θα γίνουν εκλογές, δε μου φαίνεται περίεργο να μην διοριστουμε. Με αυτή την έννοια το λεω.. Για να μην παρεξηγηθώ δική μου γνώμη είναι ότι αυτή η αργοπορία ενδεχομένως μας αφήσει αδιοριστους, δεν υπάρχουν πληροφορίες..
Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο για τα "χάλια" κενά; Γνωρίζεις πως υπάρχουν και οι προσωποπαγείς θέσεις που θα συσταθούν ειδικά για τους συγκεκριμένους δικαιωθέντες;Κι όσο για τους αντισυνταγματικά διορισμένους, βρίσκονται ήδη εδώ και κάτι χρόνια στα σπίτια τους!Και μην κάνεις ούτε εικασίες, σαν κάποιους άλλους "μελλοντολόγους", που έλεγαν με "σιγουριά" και "βεβαιότητα" ότι διορισμοί δεν πρόκειται να γίνουν στη δημόσια εκπαίδευση, αφού θα εφαρμοζόταν τάχα ο "θεσμός" των αναπληρωτών 5ετούς θητείας (κάτι που τελικά ποτέ δεν έγινε), γιατί θα πέσεις έξω!Φρόντισε να πληροφορηθείς σωστά!
Μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις πως θα λειτουργήσει η λογική των προσωποπαγών θέσεων...σε , οχι και πολύ διαφωτιστική, συνομιλία μου με το τμήμα διορισμων σχημάτισα διαφορετική εντύπωση από αυτή που αφήνουν τα γραφόμενα σου...
Παρακαλώ λίγη ηρεμία. Τα πράγματα κυλούν ομαλά. Ομαλότατα. Μετά τις μεταθέσεις τα επικαιροποιημένα φετινά κενά, συν οι προσωποπαγείς όπου χρειαστεί, θα δοθούν για επιλογή στις κλήσεις. Τα επικαιροποιημένα φετινά θα 'ναι καλύτερα απ' τα περυσινά σύμφωνα με τα παιδιά του διορισμών που ασχολούνται με την υπόθεσή μας. Θα τα δούμε και στην πράξη σε λίγες μέρες. Φυσικά η συνέχιση του αγώνα γι' αναδρομικότητα είναι μπροστά μας. Παρακαλώ ξανά να μην πανικοβάλλεστε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας που τα πλάθει η ανυπομονησία κι ο φόβος. Όλα παν πολύ καλά.
ερωτηση αδαούς.....τι θελει να πει ο "ποιητής" με τη διετία.....τα φώτα σας εστω και σε πμ......ευχαριστώ
Πληροφορίες λένε ότι μέσα στον Απρίλη θα έχει βγει το ΦΕΚ για τους ήδη δικαιωθέντες ...Ωστοσο ερχεται και νεα δικασιμος στην επιτροπη συμμορφωσης...οπου μπορει να τεθει και το θεμα των (χαλια) τοποθετησεων...
Από πού εξάγεις το συμπέρασμα πως οι τοποθετήσεις θα είναι "χάλια";Καταρχάς, δεν είσαι στους ήδη δικαιωθέντες, οπότε δε γίνεται να έχεις πλήρη και σαφή ενημέρωση! Οπότε, ας μη γράφει ο καθένας ό,τι νομίζει κι ό,τι εικάζει!
Περιμένουμε όλοι με αγωνία τις θέσεις που θα μας δοθούν. Πότε λέτε να παρουσιαστούμε στο σχολείο; Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αυτή τη περίοδο να βρούμε σπίτι σε νησιά. Που θα μείνουμε βρε παιδιά; Σε κάμπινγκ;