0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
O Κολλυρης μου ειπε οτι οι αποφασεις δεν εχουν εκδοθει ακομη. Ειναι σημαντικο να εχουμε προσβαση στο κειμενο. Θετικη ειναι καταρχας για τους επιτυχοντες του 2008.Τωρα θα δουμε τι θα γινει με τους επιτυχοντες παλιοτερων διαγωνισμων πχ 2006.
Επειδή μας έχουν πρήξει με τον ΑΣΕΠ του 2008...λες και πέρασαν στο Harvard...θέλω να ρωτήσω αυτός ο ΑΣΕΠ θα μετρα και στην άλλη ζωή; 😂😁έχει περάσει δεκαετία...
Το αν έχει παρελθει δεκαετία είναι άλλο θέμμα, και το αν είναι σαν να περασαμε στπο Harnard άλλο.... Ναι σαν να περάσαμε εκεί είναι. Οποιος έχει δωσει ξέρει.... Έλεος με το μηδενισμό κάθε αξιόλογης προσπάθειας. Μόνο στα πληρωμενα μεταπτυχιακά ειδικής κουράζονται μερικοί. Εεκί που υπάρχει αξιοκρατία κάνουμε -κατά τη γνώμη μερικών-περιπατο[quote author=prof75 link=topic=31738.msg988018#msg988018 date=1514464088]Πως ειναι δυνατον να μιλανε καποιοι για δικαιωση η μη χωρις να εχουν δει τις οριστικες αποφασεις?Εγω νομιζω οτι καποιοι δημιουργουν κλιμα...δυστυχως ειναι και δικηγοροι... Μπα μπα μπα .... που πήγε ο Αρκάς;;;;!!!!!
εμ για αυτό οι υπουργοί πάντα λέγανε και λένε οτι θέλουμε να κάνουμε διορισμούς 10.000 στο παιδείας...τσάμπα ήταν, γιατί ξέρανε τι έρχεται, και ότι για κάποια χρόνια το υπουργείο θα βολευτεί με διορισμούς από δικαστήρια ... δε θα είναι και λίγοι...τώρα θα σου πουν, πρέπει να ξεμπερδέψουμε με τους δικαστικούς αναδρομικούς διορισμούς ( που έρχονται ) και μετά βλέπουμε ανάλογα με τις ανάγκες του υπουργείου.......
Και τα πληρωμένα μεταπτυχιακά ειδικής εφ όρου ζωής-ίσως και στην άλλη ζωή- θα τα έχουν όσοι τα απέκτησαν πληρώνοντας!!!!!
Αυτό smet έχει απαντηθεί πριν μερικά χρόνια και τώρα αποδείχτηκε ότι δεν έχει σημασία η σειρά σου στον διαγωνισμό.Αν είσαι στη σειρά 2000 και θα μπορούσαν να διοριστούν μόνο 400 ακόμα (γιατί τόσοι διορισμοί είχαν γίνει εκτός ΑΣΕΠ)μπορείς να διοριστείς στην περίπτωση που έχουν προσφύγει λιγότεροι ή ίσοι με 400 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.
Μη χαίρεστε τόοο. Και τα λεφτά για τα μεταπτυχιακά ειδικής με κόπο αποκτήθηκαν δεν πέσανε από τον ουρανό. Και για να ηρεμήσετε λίγο δεν αρκούν οποιεσδήποτε δικαστικές αποφάσεις, η εκτελεστική εξουσία έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι έχει κρίση και ξέρει να στηρίζει όσους την στήριξαν.