0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα απολυθεί κανένας παλιός . Όσοι κέρδισαν δικαστικές αποφάσεις θα μπουν ως υπεράριθμοι όπως γίνεται πανατα στο δημόσιο .
1. Φυσικά και υπήρξε μεταβατική περίοδος (άλλο που δεν έληξε ποτέ!) με τη λήξη της Επετηρίδας, από το 1998 μέχρι το 2002.
Λοιπον αν δεν το καταλαβαινετε καποιοι...ολοι οσοι σημερα διεκδικουν δικαστικα τον διορισμο τους είναι επειδη καποιοι κριθηκαν παρανομοι...
Καλη χρονια σε ολους με υγεια ευτυχια και εργασια .Δεν συνεχιζει κανενας την παρανομια του αγαπητε συναδελφε. Οι ανθρωποι ακολουθησαν νομους του κρατους. Τωρα το αν αυτοι οι νομοι θεσπιστηκαν βασει καποιων πιεσεων απο καποια βυζματα ειναι αλλο θεμα και καταδικαστεο. Οι νομοι αυτοι κριθηκαν αντισυνταγματικοι. Ο κοσμος που απλα τον ακολουθησε τι φταιει; Προσπαθησε να μπεις στη θεση αυτων που ακολουθησαν τον νομο και μονο. Δεν ηταν ολοι βυζματα. Δεν κατεστρεψαν την ζωη καποιων ολοι αυτοι. Αυτο το κανανε τα βυζματα που πιεσανε καθως και αυτοι που υποκυψανε στις πιεσεις. Εδω δεν εχουνε απολυσει αυτους που ειχαν πλαστα πτυχια.Τελοσπαντων την λυση την δινουν τα δικαστηρια πια. Καλη χρονια και παλι.
Ευτυχώς που την λύση την δίνουν πια τα δικαστήρια, γιατί αν περιμέναμε δικαίωση από το Υπουργείο ...Καλή Χρονιά!
Ακριβως την αποφαση την εβγαλε το Ανωτατο δικαστηριο της χωρας οχι η εμπαθεια μου...τρεχω εγω με τρεις Ασεπ στα δικαστηρια και εχω τον αλλο που εκανε διακοπες στην αναπληρωση να μου κουναει το δαχτυλο...
Έχουν μαζευτεί πολλά σε ορισμένους εδώ και εκτονώνονται με ευχές για το κακό του αλλού. Σου λέει αφού γύρισε ο τροχός δικαιούμαι να φέρομαι έτσι. Σωστά μπορείς, αλλά δεν μπορείς να δηλώνεις εκπαιδευτικός, ότι άλλο θες, όχι εκπαιδευτικός. Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ομόνοια.