0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικα για αυριο ισχυει η διαμαρτυρια στο υπ. Παιδειας στις 11:30; Άλλαξε κάτι;
Πολλα ακουγονται περι τα "περιξ"...τα περισσοτερα συγκλινουν στην εφαρμογη των δικαστικων αποφασεων οπως εχει γινει και στο παρελθον...και λιγοτερο σε λυσεις συγκρουσιακες πχ εφεση...
πολλα ακουγονται ,αλλα προσωπικα ακομη κ με δικαστικεσ αποφασεις δεν βλεπω να διοριζομαστε..ετσι για να χαιρονται οσοι δεν θελουν να διορισει με δικαστικεσ αποφασεις ..δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να γινει η αρχη κ να αρχιζει να διοριζει ωστε να παιρνουν ολοι σειρα...
Γιατί λέτε ότι η ΟΛΜΕ αναδιπλώθηκε? Αν αναφέρεστε στο ψήφισμα εγώ δεν το είδα πουθενά. Αν το έχετε φέρτε το εδώ , το έχω ανάγκη για την υποθεσή μας. Τώρα για αυτά που ακούγονται ....Κοιτάκτε τα πράγματα δεν είναι ούτε ρόδινα ούτε και μαύρα. Το υπουργείο ναι υποστηρίζει πολλά και διάφορα, σημασία έχει να τα αντιμετωπίσουμε. το θέμα είναι ότι στην πραγματικότητα πολύ λίγοι απο τους εμπλεκόμενους ενδιαφέρονται ενεργά και πραγματικά. Η τρανή πλειοψηφία απλά είτε δεν ενδιαφέρεται ΚΑΘΟΛΟΥ είτε απλά παρακολουθεί από μακριά και εντελώς παθητικα.Και αν η τελευταία πρόταση θυμώνει κάποιους , ας στείλουν μήνυμα να εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ.Οι πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι τα χρονικά περιθώρια άσκησης πίεσης στενεύουν ασφυκτικά κάθε μέρα που περνάει και ναι υπάρχει καταληκτική ημερομηνία και απλά δεν κάνουν τίποτα, ούτε καν δείχνουν να ανησυχούν.ίσως έχουν βολευτεί στην αναπλήρωση ( που και αυτή φτάνει στο τέλος της ) , ίσως πάλι δεν πιστεύουν στον αγώνα μας, ίσως...... δεν ξέρω τι. Αυτό είναι ανάγκη να αλλάξει και πιστέψτε με υπάρχει ελπίδα! Υ.Γ Το ψήφισμα το έχω ανάγκη, παρακαλώ να το δημοσιεύσετε αν το έχετε κάπου.