0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και πώς ξέρεις ότι το Υπουργείο δεν θα διορίσει τους δικαιωθέντες νωρίτερα;Έχει αποκλείσει κάποιος αυτή την κίνηση;Πώς ξέρεις ότι σίγουρα το όλο θέμα θα λυθεί με την επιτροπή συμμόρφωσης; Πώς είσαι τόσο σίγουρη για όσα γράφεις;
Εσυ πως ξερεις οτι θα τους διορισει νωριτερα ...δεν μας λες να μαθουμε και οι υπολοιποιΕπρεπε το Υπουργειο να απαντησει μεσα σε 3 μηνες και δεν το εκανε διοτι ειναι απλο...θελουν να το τρεναρουν για μην στεναχωρεσουν το εκλογικο τους ποιμνιο...Αν δεν λυθει με την επιτροπη συμμορφωσης...τοτε μπορει να παρει και χρονια οπως εγινε με την υποθεση των ΦΕΚ...
Aκριβως ετσι ειναι morgan. Και μενα αυτο μου ειπε το γραφειο που εχω προσφυγει! Απλα δεν εχω καταλαβει το εξης. Το ποτε θα οριστει το τελος του ευλογου διαστηματος !....την ημερα του δικαστηριου ανακοινωνεται αυτο;;;;
http://www.documentonews.gr/article/adedy-olme-kai-topikes-elme-zhtoyn-apo-ton-ypoyrgo-paideias-ton-diorismo-twn-ekpaideytikwn-toy-asep-2008-poy-dikaiwthhkan-dikastika#click=https://t.co/rcFSWkokd0Φαίνεται πως στο θέμα θα υπάρξουν εξελίξεις
Στηριξη υπαρχει απο όλους..οστοσο το υπουργειο δεν κανει τιποτα..γτο θεμα ειναι να γίνου οι διορισμοι μέσα στο καλοκαιρι
Νομιζω η επιθυμια να γινουν διορισμοι μεσα στο καλοκαρι ειναι αφελεια...Δεν γνωριζω αν ειναι δημοσιο-νομικα εφικτο δηλαδη αν υπαρχουν τα κονδυλια...απο την αλλη ειναι πολιτικοι...θεωρω οτι θα εξαντλησουν ολα τα περιθωρια του χρονουν ελπιζοντας οτι δεν θα ειναι στην κυβερνηση οταν υποχρεωθουν να τους κανουν...Ας μην ξεχναμε οτι μιλαμε για αυτους που ηθελα να διορισουν (και το λενε ακομη) με βασικο (και ουμπερ αλες) κριτηριο την προυπηρεσια...Ισως μια ΑΛΛΗ νορμαλ κυβερνηση να το εκανε αυτο...
πολλα ++++++++++++++++++++++++++++++++++++Μικρο καλαθιΠροσωπικα εκτιμω 0 διορισμους απο προσφυγεςΚαι δικαιωςστο φορουμ κυκλοφορουν περισσοτεροι δικηγοροι απο οσους εχουν προσφυγει
Ο δικηγόρος είναι αισιόδοξος αλλά πολύ - πολύ συγκρατημένα...Συνδέει δε την όποια κίνηση με ένα πλήθος άλλων παραγόντων...Και όλα αυτά μετά το 6μηνο...
Τι εννοείς μετα το εξάμηνο?
6 μήνες μέχρι την εκδίκαση των αιτήσεων συμμόρφωσης