0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και δεν είναι συνάδελφε. Δεν έχεις καταλάβει ότι όσα λέει είναι εκτός τόπου και χρόνου. Για να μην σου πω ότι κρύβεται και δόλος πίσω απ' όλα αυτά... Για παράδειγμα, ανέφερε μόλις πριν από λίγο ότι μόνο με τελεσίδικες αποφάσεις του ΣΤΕ θα μπορεί να διοριστεί κάποιος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραπληροφόρηση από αυτό. Είναι γνωστό ότι έχουν παρέλθει (κατά πολύ) οι δύο μήνες που είχε δικαίωμα το Υπουργείο να ασκήσει έφεση στις αποφάσεις του ΔΕΑ (μετά την επίσημη κοινοποίηση της απόφασης σε αυτό). Να τις στείλει δηλαδή στο ΣΤΕ. Ήταν ξεκάθαρο ότι ακόμα και να το έκανε το Υπουργείο θα κέρδιζε μόνο χρόνο (δεν το έκανε τελικά). Ως εκ τούτου, οι αποφάσεις αυτές θεωρούνται πλέον αμετάκλητες και δεν πρόκειται να δικαστούν ΠΟΤΕ ξανά στο ΣΤΕ. Οπότε ας ξεχάσει τα 2-3 χρόνια που ονειρεύεται η κυρία ότι θα ταλαιπωρηθούν ακόμα οι συνάδελφοί της. Οι αποφάσεις θα εκτελεστούν σύντομα... για πολλούς επιπλέον λόγους που δεν μπορούμε να αναλύσουμε εδώ...
Παιδιά καλησπέρα!Έχω προσφύγει και γω τον Αύγουστο του 2017 αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος για την δική μας προσφυγή. Πάντα οι προσφυγές καθυστερούν τόσο; Μήπως γνωρίζετε πόσο καιρό μπορεί να πάρει η όλη διαδικασία; απ' οτι κατάλαβα όσοι δικαιωθήκατε είχατε προσφύγει απο το 2015 περίπου..μήπως επειδή υπάρχει δεδικασμένο θα κινηθεί πιο γρήγορα η δική μας διαδικασία; ευχαριστώ και καλό διορισμό σύντομα!
2η σειρά προσφυγών για ασεπ 2018 αρνητική. Την ίδια τύχη θα έχουν και οι επόμενες σειρές . Μιλάω για το ΔΕΑ.Σημερινά τα μαντάτα.
η δική μου προσφυγή έγινε στα μέσα του 2016 και απορρίπτεται . Εληξε το εύλογο χρονικό διάστημα. Όσοι είστε μετά την ίδια τύχη θα έχετε στο Δ.Ε.Α. Σήμερα βγήκε δυστυχώς η απόφαση.
καλησπέρα ορίστηκε εύλογο διάστημα που μπορουσε καποισ να προσφυγει ο ενασ χρόνος..ετσι κάπου έγραψε κάποιος εδώ ,...κοιτα λι΄γο τα πιο πισω σχολια και θα το δεις
Έχω την εντύπωση οτι δεν έχει οριστεί δικαστικά το εκπρόθεσμο, παρά μόνο ως γνωμοδότηση για 3 χρόνια. Ενδεχομένως να υπάρξει και το εκπρόθεσμο αντικείμενο δικαστικής διαδικασίας στο ΣτΕ που είναι αρμόδιο, το ΔΕΑ μπορεί να θεωρεί εκπρόσθεσμο και την μια εβδομάδα απο την 527, δεν σημαίνει οτι θα γίνει δεκτό και απο το ΣτΕ.