0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aπορώ τέτοις φωστήρας που είσαι πως καταδέχεσαι και δουλεύεις στο χώρο της εκπαίδευσης!Κι όσο για τους συναδέλφους, κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα βγάζουν την πιο αρνητική εικόνα γι' αυτούς προς τα έξω γράφοντας τέτοια που γράφεις, τα οποία ούτε που ξέρουμε αν είναι σωστά, ούτε έχουμε αντιληφθεί ποτέ!
ξεκινώντας το θέμα έθεσα κατι που κατά την γνώμη μου συμβαίνει και είναι μία πραγματικότητα. Οι μόνιμοι συνάδελφοι έλαχιστα εως καθόλου ασχολούμαστε με τα προβλήματα των αδιόριστων ή των αναπληρωτών. Το ίδιο επίσης ελάχιστα ασχολούμαστε με τους μόνιμους που είναι μακρυά από τα σπίτια τους με το πολύ μικρό αριθμό μεταθέσεων , αποσπάσεων κλπ. Έχουμε φτάσει σε τέτοιο χαμηλό σημείο που θα αναφέρωτο παρακάτω παράδειγμα.Πέρυσι με την κατάργηση του 3ωρου υπέυθυνου εργαστηρίου Φ.Ε είπα σε ένα συνάδελφο βιολόγο. "τα έμαθες καταργήθηκε το 3ωρο του εργαστηρίου" η απάντηση" Α εμένα δεν με νοίαζει έτσι και αλλιώς δεν το έπερνα ποτέ". Αυτό δείχνει το χάλι που έχουμε φτάσει. Φυσικά στα ίδια βρίσκονται και οι αναπληρωτές. Πολλοί αναπληρωτές όχι μόνο δεν απεργούν αλλά προγραμματίζουν και διαγώνισμα σε ημερα Παννελλαδηκής απεργίας (δεν έχω άλλη ημέρα ήρθα αργά). τα παραπάνω ισχύουν για την πολύ μεγάλη πλειοψηφία των συναδελφωνΌλα αυτα είναι μια πραγματικότητα. Όμως από εκεί ως του να κατηγορούμαστε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μάθημα και ότι πρέπει να αξιολογηθούμε για να μας απολύσουν (κάτι που έχει γραφεί σε αναρτήσεις εδω μέσα) η απόσταση είναι πού μεγάλη και φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Μέχρι ότι κλέβουμε και χαρτιά τουαλέτας.
Τρεις λαλούν και 2 χορεύουν. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Εσύ είσαι που χρειάζεσαι τη βοήθεια: "ψωφήσει", με (ω); και "κρυβώμαστε", με (ω); Σοβαρά μιλάς; Και είσαι διορισμένος εσύ, που γράφεις τόσο ανορθόγραφα; Και ασκείς κριτική στους άλλους; Δεν πάμε καθόλου καλά! Μα καθόλου!
Η δίκη των Αναπληρωτών δεν έχει άμεση σχέση με την αντισυνταγματικότητα της διαδικασίας διορισμών. Ασφαλώς ο κάθε πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει εάν οι νόμοι που θεσπίζει η εκάστοτε ηγεσία είναι Συνταγματικοί. Γι' αυτό υπάρχει και η αρχή των ομοίων πράξεων. Εξάλλου, από την ενημέρωση που είχαμε, το ίδιο το Υπουργείο δεν διατύπωσε τόσο σθεναρά το επιχείρημα αυτό στις τελευταίες δίκες (κάτι θα γνωρίζουν). Ωστόσο, απόψή μου είναι ότι θα κριθεί η εφαρμογή της απόφασης για τις προγενέστερες επιτυχίες (πριν 2008). Δεν θεωρώ ότι μπορεί να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό οι έντονες προσπάθειες χειραγώγησης της δικαιοσύνης το αποτέλεσμα της δίκης. Ίσως τελικά πετύχουν τα αντίθετα αποτελέσματα...
Παιδιά δώστε καμιά πληροφορία πού και πώς μπορούμε να προσφύγουμε, είτε εδώ είτε με π.μ. Ευχαριστώ.