0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το διατύπωσα σωστά. Μου είπε οτι δεν θα γίνει κανένας αναδρομικός διορισμός πχ φιλολόγων γιατί έχει διατεθεί το σύνολο των θέσεων του ασεπ. Θα μπορούσε να διοριστεί πχ ενας της γερμανικής φιλολογίας ο οποίος είναι 10 θέσεις πιο κάτω από τον διοριστέο του ασεπ αφού από το 40% δεν έχει διορίσει ακόμη τον 10 σε σειρά με βάση τον νόμο 60-40.
θεωρώ πως αν το δεα δεν επηρεαστεί από ''εκωτερικούς'' παρ'αγοντες, θα δικαιωσει τους προσφυγέντες.
η ετεροχρονισμένη προσφυγή είναι ένα επιχείρημα που σαφώς θα επικαλεστεί το Υπουργείο στο ΔΕΑ. Αυτός είναι ένας φόβος μόνο σε περίπτωση που το ΔΕΑ αποφασίσει ξερά νομικίστικα. Όμως, θεωρώ πως τα επιχειρήματα υπέρ της άλλης άποψης είναι περισσότερα, όπως το λογικό: η απόφαση ΣΤΕ βγήκε πέρυσι. Δηλ. η αδικία παραγράφεται;
Καλά, πρώτη γραμμή είναι εδώ και πόσα χρόνια... Και η κοροϊδία καλά κρατεί... Η δικιά τους προσφυγή άνοιξε το δρόμο για τη δικιά μας. Αλλιώς δε θα είχαμε πάτημα. Θα κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου. Οι φήμες όμως λένε ότι την έχασαν γιατί η απόφαση 527 λέει ότι πρέπει να είναι 100% σε κάθε ειδικότητα. Αυτοί έλεγαν ότι πήγαν αλλού οι πιστώσεις που ήταν για το διορισμό τους. Και το δικαστήριο αυτό δε το θεώρησε κακό. Κακό θεωρεί το διορισμό άλλων στη θέση τους, αλλά από την ίδια ειδικότητα.
trust no oneγιατί φημολογείται πως έχασαν οι διοριστέοι στο ΔΕΑ;αν κατάλαβα καλά όσοι δε διορίστηκαν δεν μπορούν να αποδείξουν οτι έπρεπε να διοριστούν,εφόσον δεν τους πήρε όλους;;και μόνο όσοι μπορούν να αποδείξουν οτι πήραν κάποιους άλλους αντι αυτών περιμένουν θετική απόφαση;