0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν ανοίγω αυτό το θέμα γιατί σημερα πήγα να πάθω συγκοπή Ένας συνάδελφος αναπληρωτής προερχόμενος απο ιδιωτικο σχολείο ( σημειωτέον υπηρετησε 10 χρονια διπλα στο σπίτι του και μετα εκλεισε το σχολείο) μου είπε ότι έχει αναγνωριστεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ η προυπηρεσία του μισθολογικα και για αυτό πήρε βαθμό Γ1 Ποσα θελουν να μας τρελανουν δεν ξερω Εγω εχω τρεξει 12 χρονια απο Ροδο μεχρι Εβρο σε δημόσια δημοτικα σχολεία και μου αναγνωριζουν μεχρι 7 Ετσι λέει ο νομος Εμεις μωρε στα δημοσια σχολεία στο πηγαδι κατουρησαμε; Βεβαια όλα αυτα τα λέω για τους καρεκλοκενταυρους του Υπουργειου επι Λοβερδου που βγαλανε τον νομο για την αναγνωριση των ιδιωτικων εκπαιδευτικών. Τι αδικιες είναι αυτες; Και το κυριοτερο είναι ότι δεν φταινε οι ιδιωτικοι. Δεν τα χω με αυτους αλλα με τους γραμματεις και φαρισαίους του Υπουργείου. Κατι πρεπει να γινει για να αρθει αυτη η αδικία.
Η μισθολογικη αναγνωριση ειναι μεχρι 7 ετη για ολους. Εχουν κανει λαθος. Πεστο στον φιλο σου γιατι μετα θα χρειαστει να τα δωσει αναδρομικα πισω
Και εγώ σήμερα έπεσα επάνω σε μία απόφαση μισθολογικής κατάταξη από δδε, και είχε αναγνωρίσει σε φίλο αναπληρωτή 10, 5 έτη και τον κατέτασσε σε Δ . Ξέρω ότι το συγκεκριμένο παλικάρι έχει προϋπηρεσία σε τει και επαλ και όχι από ιδιωτικά και κύπρο. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Μηπως εχει μεταπτυχιακο ή διδακτορικο; Το μτπχ προσθετει 2 ετη μισθολογικα ενω το διδακτορικο 6 ετη Αρα αν ο συναδελφος εχει διδακτορικο και 4,5 ετη προυπηρεσια σε επαλ τοτε ναι μπορει να εχει 10,5 ετη μισθολογικη προυπηρεσια
@ baxalakis: Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τους αναγνωριζει ολα τα ετη. Στο αρ. 97 λεει οτι θα συνυπολογιστει ο συνολικος χρονος, χωρις να αναιρειται ομως ο περιορισμος των 7 ετων. Εχει γινει μια περιεργη και αυθαιρετη ερμηνεια (για μενα εσφαλμενη). Σε καθε περιπτωση παντως αποτελει ενα αριστο "πατημα" για δικαστικη διεκδικιση. Απο την κοιμισμενη ΔΟΕ κ ΟΛΜΕ φυσικα μην περιμενετε τιποτα. Θα πρεπει να οργανωθουν απο μονοι τους οι θιγμενοιΔεν εγινε καμια αυθαιρετη ερμηνεια ισα ισα κουτοπονηρια εγινεΠαραθέτω το αρθρο 97 όπως ακριβως είναι στον νόμο:Στο τέλος της παρ. 4 του άρθρου 6 του ν. 4024/2011(Α΄ 226) προστίθενται εδάφια ως ακολούθως:«Ο συνολικός χρόνος της προϋπηρεσίας των εκπαι−δευτικών σε σχολεία της Κύπρου και ισότιμα ελληνικάσχολεία του εξωτερικού, εφόσον δεν έχει χρησιμοποι−ηθεί για απονομή σύνταξης, καθώς και η προϋπηρεσίατους σε σχολεία της ιδιωτικής εκπαίδευσης, συνυπο−λογίζεται για την ένταξη του υπό κρίση προσωπικούστις διατάξεις του παρόντος και για την υπηρεσιακήτους κατάσταση.»Οι νομικοι του Υπουργειου ερμηνευσαν ετσι το αρθρο διοτι ο νομοθετης βαζει την τροποποιηση ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ της παρ 4 του αρθρου 6 ετσι ώστε να αποφυγει τον περιορισμο των 7 ετων ο οποίος αναφερεται στον συγκεκριμένο νόμο νωριτερα Γιαυτο ειπαν ότι δεν εμπιπτει στον περιορισμο των 7 ετων Νομικα τερτιπια της ΟΙΛΕ και των κολητων τους στα Υπουργεία