0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο τοτε που το υπουργειο παιδειας εβγαλε αυτες τις δυο εγκυκλιους,μου αναγνωριζουν ολη την προυπηρεσια μου αλλα με κατατασσουν στο βαθμο Δ δηλαδη μισθολογικα μου αναγνωριζουν μονο 7 ετη.
Σας ξαναγραφω οτι ειμαι ανπληρωτρια εκπαιδευτικος με 20 ετη προυπηρεσιας (ιδωτικη+δημοσια) τρια χρονια που ειμαι αναπληρωτρια στο δημοσιο δεν μου αναγνωριζαν καθολου μισθολογικα την προυπηρεσια μου και ημουν στο βαθμο ΣΤ.Απο τοτε που το υπουργειο παιδειας εβγαλε αυτες τις δυο εγκυκλιους,μου αναγνωριζουν ολη την προυπηρεσια μου αλλα με κατατασσουν στο βαθμο Δ δηλαδη μισθολογικα μου αναγνωριζουν μονο 7 ετη.Οσο για τη διευκρινιστικη εγκυκλιο η πρωτοβαθμια διευθυνση στην οποια ανηκω τα εριχνε στο υπουργειο και το υπουργειο στην διευθυνση.Ασχοληθηκα πολυ με το θεμακαι τελικα πιστευω πως η δευκρινιστικη εγκυκλιος εφυγε απο το υπουργειο πολυ προχειρα χωρις να σκεφτουν ή να γνωριζουν οτι και στους εκπαιδευτικους με δημοσια προυπηρεσια αναγνωριζονται μισθολογικα μονο 7 ετη.Πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και απεφευγαν να μου δωσουν διευκρινισεις εγω τους απαντησα πως δεν φταινε οι εκπαιδευτικοι για τις δικες τους αποφασεις και πως πρεπει για ολους τους αναπληρωτες να μετραει μισθολογικα ολη η προυπηρεσια τους.Το εχω ψαξει πολυ παντως η δικη μου διευθυνση με πληρωνει μονο για τα 7 ετη δεν ξερω αν αλλες διευθυνσεις εχουν θεσει σε εφαρμογη την εγκυκλιο αλλα δεν το νομιζω
Φαλίτσα, και εγώ αναπληρωτής είμαι. Όντως κλιμάκιο αλλάζουμε. Ισχύουν τα εξής:2 χρόνια στο ΣΤ2 χρόνια στο Ε02 χρόνια στο Ε12 χρόνια στο Ε22 χρόνια στο Δ0 2 χρόνια στο Δ12 χρόνια στο Δ22 χρόνια στο Δ3
Οι αναπληρωτες δεν εχουν Ε2. Μετα το Ε1 παμε Δ0. Επισης κλιμακια αλλαζουμε και κατα τη διαρκεια της χρονιας ενω βαθμο, παλι αλλαζουμε, αλλα οχι στη διαρκεια της χρονιας. Καθε Σεπτεμβρη κρινομαστε με βαση προυπηρεσια (πλεον). Το Ε2 των μονιμων ειναι και καλα για αυτους που μετα το Ε1 δε θα προαχθουν στο Δ0 οποτε θα πανε στο Ε2.