0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχει να κάνει με εργασιακό ζήτημα και συμβάσεις εργασίες όχι με προϋπηρεσία
Όλοι;
Δεν πιάνεται από πουθενά ρε παιδιά. Έχει μπλοκάρει όλο το forum. Καθαρή περίπτωση εμμονικου ανθρώπου. Δεν έχει διακόπτη αυτό το πράγμα? Της απαντάς και αυτή σου γράφει εγώ θα διοριστω. Με 9 μηνύματα την ημέρα σε οποιοδήποτε topic.
Εμμονή σημαίνει εκτός πραγματικότητας. Δε γράφω πουθενά "εγώ θα διοριστω"Ενοχλεισαι γιατί θιγεσαι εσύ και όσοι περιμένουν 10.500 διορισμούς. Δικό σου πρόβλημα. Απαντάς ανελλιπώς και αυτό δεν είναι τυχαίο. Μην απαντάς.
Πρόλαβε και σου απάντησε άλλος για μένα. Όταν γράφεις μπούρδες να έχεις το θάρρος να ζητάς συγνώμη.
Εσύ ζήτησες ποτέ συγνώμη για τις μπούρδες που έγραφες (με βεβαιότητα κιόλας) ότι η προκήρυξη της Γενικής θα έπαιρνε εξαίρεση από την ειδική επιτροπή του ΣτΕ για 'ευνόητους λόγους', και μάλιστα πουλούσες και πνεύμα όταν σου έλεγα οτι αυτό δε στέκει; Μπα, δε νομιζω. Ασε λοιπόν τους άλλους και κοίτα λίγο τον εαυτό σου...
Ναι ΟΛΟΙ. ηταν 24μηνο και ασεπ. Συναδελφε μην τα μπερδευεις. Το 24μηνο ηταν μονο ασεπιτες
Μπούρδες έγραφες εσύ με την παρέα σου. Το γνωρίζω ότι οι 24μηνιτες ήταν επιτυχόντες. Σαφώς πιο δίκαιο. Για να το καταλάβεις: θεωρώ γενικώς τις μεταβατικές διατάξεις το λόγο που φθάσαμε σε αυτό το χάλι: να διεκδικούν και όσοι συμπλήρωσαν 36μηνες μονιμοποίηση. Είναι προφανές ότι ενοχλεισαι και γνωρίζουμε τους λόγους.
Να και ο έταιρος Καππαδόκης. Είναι διαφορετικό να πέφτεις έξω σε μια πρόβλεψη από το να γράφεις ανακρίβειες για γεγονότα. Στο βωμό της προπαγάνδας όμως για εσάς είναι το ίδιο.
Ήταν η πρόβλεψη που σε βόλευε. Και ξανά: ακόμα και ο διορισμός επιτυχόντων με ειδική ρύθμιση, δημιούργησε προηγούμενο.Δεν είναι σωστό να μιλάς για "προπαγάνδα" εσύ. Δεν είχες καν ενημέρωση για τη διαδικασία διορισμού του ΑΣΕΠ;
Τελεσίδικη δικαστική απόφαση μετά από χρόνια δικαστικού αγώνα. Δεν το λες ειδική ρύθμιση. Για να μη κουράζουμε στείλε μου αν θέλεις pm για το τι δε γνώριζα και θα σου απαντήσω.