0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εννοώ τους δικαιωθεντες συναδέλφους του 2008 που διορίστηκαν. Έγραψα για τους 24μηνιτες του 2014 αν δεν κάνω λάθος.
Αααα αααα αυτό εννοείς. Και το 30μηνο λοιπόν προηγούμενο δημιούργησε. Τι δεν ήξερα θα μου πεις? Σε pm παρακαλώ να μη κουράζουμε...
Διορίστηκαν από το 24μηνο το 2014; Και τι προηγούμενο δημιουργεί αυτό;
Ευχαριστώ! Το προηγούμενο που λένε όμως δεν κατάλαβα τι είναι.
https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/apokleistiko-protodikeio-athinon-thetiki-apofasi-gia-ergazomenoys-stin-koinofeli-eggrafo/?fbclid=IwAR3mSlQZKRYMEacVdqkN9F3tav7ApWODut45-w9GWEvd_ST4wGHCYvBAC6Aκι άλλες μονιμοποιήσεις
Δεν γνωρίζαμε πως τα... ασφαλιστικά μέτρα σε μονιμοποιούν!! Μωρέ μπράβο!! Ελληνικιά δικονομικιά! Κυρία Ζαχαράκη εσείς;; Που να περιμένεις τώρα κύριες δίκες, εφέσεις κι αναιρέσεις! Τί πίνετε;; Πραγματικά!! Σημ.: Στην υπόθεση του Ιουλίου, ο Δήμος απλώς παραιτήθηκε από τα ένδικα μέσα, (κάνοντας χρήση διάταξης του 2016, είναι και τα ψηφοθηρικά στη μέση...), αποδεχόμενος πλήρως τα αιτήματα των εναγόντων, και συνεπώς, βάσει ΚΠολΔ, το δικαστήριο δεν εξέτασε καν τη νομική και ουσιαστική βασιμότητα της αγωγής.
Δεν γνωρίζαμε πως τα... ασφαλιστικά μέτρα σε μονιμοποιούν!! Μωρέ μπράβο!! Ελληνικιά δικονομικιά! Κυρία Ζαχαράκη εσείς;; Που να περιμένεις τώρα κύριες δίκες, εφέσεις κι αναιρέσεις! Τί πίνετε;; Πραγματικά!! Σημ.: Στην υπόθεση του Ιουλίου, ο Δήμος απλώς παραιτήθηκε από τα ένδικα μέσα, (κάνοντας χρήση διάταξης του 2016, είναι και τα ψηφοθηρικά στη μέση...), αποδεχόμενος πλήρως τα αιτήματα των εναγόντων, και συνεπώς -βάσει ΚΠολΔ- το δικαστήριο δεν εξέτασε καν τη νομική και ουσιαστική βασιμότητα της αγωγής.
Ο Αλτουσέρ (1983),όταν ζητούσε συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς, είχε αναδείξει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. αναφορικά με τη μεσολάβηση των εκπαιδευτικών. Έγραφε (ό. π.:.95) : «Ζητώ συγγνώμη από τους δασκάλους εκείνους ,που μέσα σε φρικιαστικές συνθήκες, προσπαθούν να στραφούν ενάντια στην ιδεολογία, ενάντια στο σύστημα και στις πρακτικές όπου έχουν παγιδευτεί, με τα λιγοστά όπλα που βρίσκουν στην ιστορία και στη γνώση που ‘διδάσκουν’. Είναι ήρωες .Είναι, όμως, σπάνιοι, ενώ πόσοι αλήθεια (η πλειοψηφία) δεν έχουν καν αρχίσει να υποψιάζονται τι είδους ‘δουλειά’ τους βάζει να κάνουν το σύστημα(που τους ξεπερνά και τους συνθλίβει),κι ακόμα χειρότερα, βάζουν συχνά όλα τους τα δυνατά κι όλη την εξυπνάδα τους για να επιτελέσουν το καθήκον τους στην εντέλεια. Είναι τόσο βέβαιοι γι αυτό που κάνουν, ώστε συμβάλλουν, με την αφοσίωσή τους, στο να συντηρούν και να τρέφουν την ιδεολογική αναπαράσταση του σχολείου (ως τόσο ‘φυσικού’)…».