0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"
Αποσύρθηκε η διάταξη για τη μη μοριοδότηση του μονοετούς ΜεταπτυχιακούΔημοσίευση: 05/05/2015ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS“Αποσύρθηκε”, ήταν η απάντηση του Αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη, στις επισημάνσεις
οι συναλλαγές ξεκίνησαν: οι μόνιμοι κλάφτηκαν και έταξαν στο διευθυντή για να μην τους χώσει πανελλήνιες και σε εξεταστικό κέντρο που βρίσκεται στην άλλη άκρη του νησιού όπου εργάζομαι, και χώθηκαν οι τρεις αναπληρωτές για όλες τις εξετάσεις μια και δεν έχουν ψήφο και είναι αόρατοι μέσα στον σύλλογο και... σε κάθε σύλλογο και δεν μπορούν να επηρεάσουν ή να ζητήσουν πότε είπαμε εκλέγονται οι διευθυντές;
1. πάντα μπαίνουν οι αναπληρωτές επιτηρητές και μετά οι μόνιμοι,2. ο διευθυντής του σχολείου δεν αποφασίζει του επιτηρητές πανελληνίων αλλά η ΔΔΕ,3. οι αναπληρωτές έχουν δικαίωμα ψήφου,4. αν είναι αόρατοι οι αναπληρωτές στον σύλλογο δεν μπορούν να επηρεάσουν ή να ζητήσουν τότε έχουν θέμα ως επαγγελματίες και προσωπικότητες και πρέπει να το δουν το θέμα τουςσυμπερασματικά τώρα η σύνδεση που έκανες γενικεύοντας μια στρεβλή κατάσταση για κάποιους αναπληρωτές που ξέρεις εσύ δεν βοηθάει στο να βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα για την νέα κατάσταση, άλλωστε όσα περιγράφεις για τους συγκεκριμένους πολύ πιθανόν να ίσχυαν και τα προηγούμενα χρόνια
@portokaliείμαι περισσότερα χρόνια από εσένα στην δουλειά, έχω κάνει και αναπληρωτής και σου λέω όλοι οι αναπληρωτές θα μπουν επιτηρητές, οι μόνιμοι δεν μπαίνουν όλοι, και ναι είναι και θέμα παλιού-νέου, τόσο απλάέτσι ήταν και έτσι θα είναι, και είναι άσχετο το θέμα μας όσο και αν προσπαθείς να το συνδέσειςο δ/ντης του λυκείου γίνετε και πρόεδρος του εξεταστικού που είναι στο λύκειο αυτόματα, τα μόνα που κρίνονται είναι κάτι ιδιωτικά και το ειδικό εξεταστικό, άσχετο με το θέμα μας όσο και αν προσπαθείς να το συνδέσεις έτσι ήταν πάντακαι φυσικά ο κάθε δ/ντης μπορεί να σηκώσει το τηλ και να ζητήσει να μην πάει κάποιος επιτηρητής αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας και δεν σημαίνει ότι θα το ικανοποιήσει η δδε, γινόταν και θα γίνετε, επίσης άσχετο με το θέμα και με την σύνδεση που πας να κάνειςόταν έχεις δικαίωμα ψήφου τότε η ψήφος σου μετράει κανονικά οπότε τα άλλα που λες ότι δεν έχει νόημα η ψήφος αυτή γιατί μπορεί να μην είναι στο ίδιο σχολείο είναι το λιγότερο παράλογο και υποβιβάζει τους αναπληρωτές ως άποψηο αναπληρωτής που θεωρεί ότι είναι αόρατος επειδή θεωρεί ότι δεν τον λογαριάζει το κράτος και άρα θεωρεί ότι δεν τον λογαριάζουν και συνάδελφοι μόνιμοι και ο σύλλογος όπως μας λες, έχει θέμα με τον εαυτό του και καλό είναι να επισκεφτεί κάποιο ειδικό, επίσης άσχετο με το θέμα μας και με την σύνδεση που πήγες να κάνεις
Συνάδελφε και εγώ είμαι πολλά χρόνια στην εκπαίδευση κι έχω περάσει από πολλές διευθύνσεις. Εκείνο που επικρατεί είναι οι ημέτεροι να έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση πράγμα που επιβεβαιώνεται στις εξετάσεις με επιτροπές και επιτηρήσεις. Εσύ πιθανόν δουλεύεις σε μια ιδανική διεύθυνση, όπου επικρατεί η αξιοκρατία, η οποία θα εφαρμοστεί με την επιλογή διευθυντών πραγματικά σε ζηλεύω!!!
δεν προσπαθώ να συνδέσω άσχετα πράγματα μεταξύ τους μόνα τους συνδέονται ....άσχετα αν δεν τα βλέπεις...