0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο παραλογισμος στα high του......ΟΛΕΣ οι ειδικοτητες παιρνουν 0,5 στα μορια απο πιστοποιηση ΤΠΕ επιπεδου 1 και ΜΟΝΟ οι εκπαιδευτικοι πληροφορικης ΠΕ19-20 παιρνουν ενα ολοκληρο 0 !!!!!
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κληθούμε Ιούλιο για να ψηφίσουμε;
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος να με διαφωτίσει; Στη σελίδα 15 άρθρο 4α αναφέρει για ψηφοφορία του σχολείου που ο υποψήφιος θα επιλέξει τι εννοεί εδώ α) αναφέρει μια ψηφοφορία που θα συνοδεύει τον υποψήφιο για όποιο σχολείο επιλέξει ή β) για κάθε σχολείο που θα επιλέξει θα γίνεται και από μια ψηφοφορία;
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά διευκρινίζει κάπου στο νομοσχέδιο ότι αντιστοιχεί σχολείο και ψηφοφορία;
Άρθρο 19 παράγραφος 4 α)"Το κριτήριο αυτό αποτιμάται με τη μυστική ψηφοφορία του συλλόγου διδασκόντων της σχολικής μονάδας που ο υποψήφιος θα επιλέξει, σύμφωνα με τα οριζόμενα κατωτέρω." είναι ξεκάθαρο
ο σύλλογος θα έχει τελειώσει τον ιουνιο,τώρα δ/ντες υπο/ντες μπορεί να πρέπει να ψηφίσουν τον ιούλιο για να βγει ο δ/ντης δ/νσης, μπορεί και όχιεξαρτάτε πόσο γρήγορα θα βγάλουν την εγκύκλιο
οπως καθε "σοβαρος" ελληνικος νόμος εχει ενα καρο ασαφειες ωστε να πεφτει ανετα σε ενα δικαστηριο για να ερθει μετα ενας καινουργιος νομος που θα διορθωσει καποιες ασαφειες, θα δημιουργησει νέες για το επομενο δικαστηριο κ.ο.κ.Υ.Γ. εγω ας πουμε ερμηνευω το αποσπασμα ως: ο υποψηφιος μπορει να δηλωσει 3 προτιμησεις αλλα ψηφοφορια θα γινει μονο στη σχολικη μοναδα (μια απο τις 3 δηλαδη) που ο υποψηφιος θα διαλεξει.(δηλαδη σε αυτη που πιστευει οτι θα παει καλυτερα).αλλιως θα επρεπε να λεει "...με τη μυστικη ψηφοφορια των συλλογων διδασκοντων σε οσες σχολικες μοναδες ειναι υποψηφιος..." σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη....
Συνάδελφε η αίτηση σου είναι για το Χ σχολείο γιαυτό το Χ σχολείο γίνετε η ψηφοφορία, από τον σύλλογο του Χ, αυτό περιγράφει το άρθρο. Αν εσύ βλέπεις ότι στο Χ γίνετε ψηφοφορία για το Χ,Ψ,Ζ τι να πω....
το θεμα δεν ειναι τι βλεπω εγω ή εσυ αλλα οι δικαστες στους οποιους θα καταφυγουν οσοι θεωρουν τον εαυτο τους αδικημενογια λυσε μου και αλλη μια απορια: οι ψηφοφοριες θα γινουν ολες την ιδια μερα?υποψηφιος Α. δηλωνει για τριτο σχολείο ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ενω μενει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗυποψηφιος