0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξερω με τι κριτηρια θωρεις οτι ειναι "psycho"και μαλιστα πιο " psycho" απο ολους, αλλα αφου 7/10 συναδελφοι την ανεχτηκαν (και αφησαν στο ελεος της και τους μαθητες) μια τετραετια χωρις να κανουν τιποτα και περιμεναν μια ψηφοφορια να τους σωσει, μαλλον ειναι οι ιδιοι "psycho" και ειναι το γνωστο ειδος του νεοελληνα που εμαθε να ανεχεται τα παντα με σκυμμενο το κεφαλι και να "επαναστατει" στο τελος καθε τετραετιας ψηφιζοντας τον επομενο "θεο"Υ.Γ. και οπως ειναι γνωστο τοις πασι στον εκπαιδευτικο χωρο εχουν(εχουμε) μαζευτει πολλαααααα ανθρωπακια
Απο κάπου θα την βρει και η psycho, δεν μπορεί να είναι πάντα στο απυρόβλητο!
Και όχι, οι 6 δεν είναι psycho. Ούτε οι 3 που την ψήφισαν, πάντα υπάρχουν κάποιοι αυλικοί. Εμένα ο "λευκός" μου έχει κάτσει άσχημα...
Νομίζω οτι η επανεκλογή του μεγαλύτερου μέρους των διευθυντών δείχνει το επίπεδο των συναδέλφων,ο απόλυτος ραγιαδισμός.Δεν ξέρουμε πως είχαν επιλεγεί οι διευθυντές από την προηγούμενη κυβέρνηση τους δώσαμε και δημοκρατικη νομιμοποίηση
1ον συμφωνώ με perastiko2ον κουράστηκα να διαβάζω για το ότι κάποιοι έπρεπε ή δεν έπρεπε να γίνουν διευθυντές, τι έγινε ρε παιδιά την θέση χάσατε εσείς και κλαίγεστε έτσι ? σώνει και καλά να γίνουν αυτοί που θέλετε εσείς? όσο για τους ραγιάδες και τους άλλους χαρακτηρισμούς που αφιερώνετε γενικός στους συναδέλφους σας, στους επιστρέφω και σας καλώ να σταματήσετε και να κοιτάξετε και να κρίνετε πως ψηφίσατε εσείς.
Χαίρομαι που υπάρχουν συνάδελφοι που λένε τα πράγματα με το όνομα τους γιατι αποδεικνύεται οτι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο μελλον
Εσύ ποιος είσαι και μας λογοκρίνεις; Πότε γύρισε η χούντα και δεν το μάθαμε;
Εσύ ποιος είσαι και μας λογοκρίνεις; Πότε γύρισε η χούντα και δεν το μάθαμε; Ή μήπως κι εσύ ψήφισες εκ του πονηρού και τώρα νομίζεις ότι με τα λόγια μας σε θίγουμε; Αν θες να μάθεις δεν έβαλα υποψηφιότητα για τη θέση και ούτε με ενδιέφερε η θέση! Όμως πρέπει να παραδεχτείς ότι πάντα γίνονται και θα γίνονται αδικίες - ακόμα και με το τωρινό σύστημα επιλογής διευθυντών! Και ναι υπήρχαν και υποψήφιοι που υπήρξαν διευθυντές και έδωσαν άριστα δείγματα γραφής αλλά τα μικροσυμφέροντα δεν επέτρεψαν την επανεκλογή τους όπως στην περίπτωση που ανέφερα στην προηγούμενη δημοσίευσή μου!